Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

ABC’de öğretmenler günü kutlaması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ABC Eğitim Kurumları 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Beyaz Saray’da öğretmenlerle bir araya geldi. Renkli görüntülerin sahne olduğu programda katılımcılar gönüllerince eğlenerek birliktelik örneği sergiledi.

ÖĞRETMENLİK KUTSAL MESLEK
Öğretmenler günü programı açılış konuşmaları ile başladı. Programın açılış konuşmasını yapan ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu dile getirdi. Uzman ve deneyimli bir eğitici kadrosu ile çalıştıklarını belirten Güleç “Birlikte her zaman daha emin ve daha sağlam adımlarla ilerlediğimiz öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK
ABC ailesinin her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken Güleç “Kırıkkale’de yaptığımız yatırımlara her gün bir yenisini daha ekliyoruz. Kırıkkale’de eğitim de lider olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu gurur tüm ABC çatısı altında olan herkese aittir. Yatırımlarımız yine devam edecek. Bu birliktelikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bir konuşmada ABC Eğitim Kurumları Kurucusu Sibel Güleç yaptı. Güleç, Öğretmenler toplumların kültürlerini gelecek nesillere aktarma ve böylelikle gelecekte var olma kaygılarını gideren yegâne insanlar olduğunu söyledi.

HEP BİRLİKTE GÜZEL GÜNLERE
Güleç “Değerlerine sahip çıkan, vatanına milletine bağlı, nitelikli bireyler yetiştirilmesindeki yegâne güvencemiz değerli öğretmelerimizdir. Bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin bu güzel günlerini kutluyor, kurumumuz ile ilgili emeği geçen tüm öğretmenlerimizle nice mutlu güzel geçirmeyi umut ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından çiçek takdim edildi, koro eşliğinde türküler söylendi. Daha sonra müzik eşliğinde öğretmenler ve katılımcılar doyasıya eğlenerek günün stres ve yorgunluğunu attı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x