Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Acar, başvurusunu yaptı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale´nin sevilen doktorlarından Yüksek İhtisas Hastanesi Eski Başhekimi Ankara Yüksek İhtisas Hastanesinde Başhekim Yardımcısı Opr. Dr. Osman Acar 26. dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekilliği aday adayı olmak için görevinden istifa ederek adaylığı başvurusunda bulundu.
 
HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Opr. Dr. Osman Acar 26. dönem AK Parti Kırıkkale Milletvekilliği adaylığı için geçtiğimiz gün AK Parti Kırıkkale il binasında kalabalık bir grup ile başvurusunu yaptı. Başvurunun ardından açıklama yapan Acar, 2011 seçimlerinde de aday adayı olduğunu, o dönemde aday olamadığını, fakat AK Parti için çalışmaya devam ettiğini söyledi. Bu dönemde seçildiği takdirde, il teşkilatıyla, belediye ve seçilen diğer milletvekilleriyle omuz omuza çalışacağını belirten Acar, “Aday olsam da olmasam da Kırıkkale´de 3-0 yapmak için çalışacağım. AK Parti Kırıkkale´de ve Türkiye´de birinci parti olacak. Bunun için buradayız” dedi.
 
KIRIKKALE HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAİK
40 yıldır Kırıkkale´de yaşadığını açıklayan Acar, “Kırıkkale´den bağlarımı hiç koparmadım. Kırıkkale´ye ne yaparım düşüncesiyle yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim. Allah izin verir ve milletvekili olursam, Kırıkkale´ye hizmetti attırarak devam edeceğim. Çünkü Kırıkkale her şeyin en iyisine layık” diye konuştu. 2002 yılından sonra AK Parti ile Türkiye´de büyük değişimlerin yaşandığını belirten Acar, “Bu değişimlerin devam etmesi için AK Parti tek başına iktidara gelmesi gerekir. Bunun için çalışacağız. Tek vücut olacağız. AK Partiyi güzel günler bekliyor” şeklinde konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu