Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Açılımın hata olduğunu söylemiştik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale İl Başkan Yardımcısı ve Şehit Kardeşi Soner Gençer, son günlerde artan olaylar ve bir hafta içerisinde şehit haberlerinin arka arkaya gelmesi nedeniyle açıklamalarda bulundu. Gençer, açılım sürecinin en baştan hata olduğunu söylediklerini ifade etti.

 

ÜLKEYİ ÇIKMAZ BİR YOLA SÜRÜKLEMİŞTİR

MHP Kırıkkale İl Başkan Yardımcısı ve Şehit Kardeşi Soner Gençer, son günlerde artan terör olaylarının ve arka arkaya gelen şehit haberlerinin ardından basın açıklaması yaptı. Yazılı bir açıklama yapan Gençer yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; “Bilindiği üzere Son günlerde yaşanan terör olayları ülkeyi adeta kaosa sürüklemiş bulunmaktadır. Bizler yıllarca açılım sürecinin ülkeye bir fayda sağlamayacağını dile getirdik. Açılım furyasıyla AKP hükümetinin yıllarca teröre karşı gevşek tutumu ülkeyi çıkmaz bir yola sürüklemiştir. PKK ve uzantıları bu süreçle verilen tavizlerle şımartılmış ve cesaret kazanmıştır. Şehit yakınları ve siyasiler olarak yıllar önce bu sevdadan vazgeçilmesi için iktidarı uyarmıştık yıllardır herkesi yok sayan ve dinlemeyen iktidar şimdi ise açılım sürecinin hata olduğunu anlamış durumdadır. PKK güneyde ve batıda haddini çoktan aşmış bulunmaktadır devletin üstünde hiç bir güç olmadığını ülkeyi yönetenler en şiddetli şekilde göstermek zorundadır. Buradan açılım sürecine bir an önce Son verilmesi gerektiğini ve PKK uzantılarının ve destekçilerinin bir an önce yüce adalet önünde yargılanmasını talep ediyoruz. Aziz şehitlerimize Cenabı Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu