Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSulakyurt

Açılışa Geliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Pop Müziğinin Sevilen Sanatçılarından Hadise 27 Ekim 2016 tarihinde Sulakyurt’ta spor salonu açılışı için sahne alacak.

HAYRANLARI HEYECANLANDI

Sulakyurt’ta iş adamı Sadettin Saran tarafından inşa edilen ve 15 Temmuz Şehidi Ömer Halisdemir’in ismini yaşatacak olan Spor Salonunun açılışında Türk Pop Müziğinin usta sanatçılarından Hadise sahne alacak. Ünlü İş adamı Sadettin Saran tarafından Çok Programlı lise bahçesine çok amaçlı kapalı spor salonu yapılıyor.
Sulakyurt Eski Kaymakamı Harun Kazez’in girişimleri ile Kırıkkaleli İş adamı Sadettin Saran tarafından yaptırılan Spor Salon açılışına Türk Pop Müziğinin usta sanatçısı Hadise’nin katılacak olması, Pop Sanat sevenlerini ve Hadise hayranlarını heyecanlandırdı.

SULAKYURT’TA BİR İLK

Salonu inşa eden Sadettin Saran’ın davetlisi olarak İlçeye Hadise’nin gelecek olması Sulakyurt halkını da sevince boğdu. Sulakyurtlu vatandaşlar Hadise’nin gelecek olması nedeni ile Konsere akın olacağını ve Sulakyurt’un tanıtımı açısından çok önemli olduğunu beyan ettiler. Sulakyurtlu esnaflarında konsere katılımın yüksek olacağından yüzü gülerken “Sulakyurt’ta ilk defa spor salonu açılıyor, ayrıca ilk defa bu kadar meşhur bir sanatçı geliyor. Sulakyurt kabuğunu yırtmış durumda belki de tarihimizin en kazançlı gününü yaşayacağız” ifadeleri ile sevinçlerini paylaştyılar.

ÖMER HALİSDEMİR SPOR SALONU

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Sulakyurt Eski Kaymakam’ı Harun Kazez’in girişimleri ile Sadettin Saran’a yaptırılan Spor Salonunun adı Sadettin Saran’ın isteği ile “Ömer Halisdemir Spor Salonu” olacak. 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında Özel Kuvvetleri canı pahasına tek başına koruyan ve Darbeci Generali öldürdükten sonra çıkan çatışmada 30 yerinden kurşunlanarak Şehit olan Halisdemir’in isminin yaşatılması da İlçe sakinleri tarafından mutlulukla karşılanıyor. Darbeye karşı direnişin Simgesi haline gelen Halisdemir’in ismi birçok ilde yaşatılıyor.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x