Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Bu Acının Tarifi Yok

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BU ACININ TARİFİ YOK
Hakkari’nin Çukurca ilçesi Güven dağı bölgesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan P. Sözleşmeli Er Özgür Mutlu’nun (23) Kırıkkale’deki baba ocağına ateş düştü.

İÇİMİZ YANIYOR
Hakkâri’nin Kuzey Irak’a sıfır noktasında bulunan Çukurca ilçesi Güven Dağı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden Özgür Mutlu’nun baba ocağına ateş düştü. Kurtuluş Mahallesi’ndeki evlerinde oğullarının şehadet haberini alan baba Güngör ve anne Hatice yakınları ile komşuları teskin etmeye çalıştı.

ŞEHİDİMİZİ BUGÜN UĞURLAYACAĞIZ
Acı haberin ardından Şehit Mutlu’nun yakınları baba ocağına akın ederken, şehit evine ve çevresine Türk bayrakları asıldı. Şehidimiz Özgür Mutlu bugün kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

3 ASKER ŞEHİT OLDU
Dün sabah saatlerinde operasyonda olan askerler bir grup PKK’lı teröristle karşılaştı. Çıkan çatışmada 3 asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı. Çatışma sonrası bölgede savaş uçaklarının desteğiyle sürdürülen operasyonda 7 teröristin öldürüldüğü, 9 teröristin de ağır yaralandığı belirtildi.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x