Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Adli Bilimler Grubundan Çubuk’a Ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye genelindeki 10 üniversiteden 30 adli bilimler enstitüsü öğretim üyesi, Çubuk ilçesinde incelemelerde bulundu.   

Ankara Üniversitesi tarafından organize edilen ve 10 üniversitenin üyesi olduğu Adli Bilimler Grubu, Çubuk ilçesini ziyaret etti.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ın bir bölümüne eşlik ettiği inceleme gezisinde öğretim üyeleri, Karagöl, Kışlacık, Kuruçay turşu üretim ve satış noktalarını ziyaret etti.

Ziyaret hakkında bilgi veren grup sorumlusu Ankara Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Hamit Hancı, grup olarak belirli dönemlerde bir araya gelerek inceleme gezileri düzenlediklerini söyledi.

İlk defa geldikleri Çubuk’u her yönüyle beğendiklerini belirten Hancı, şöyle konuştu:

“Başta Ankara olmak üzere Kırıkkale, İzmir, Eskişehir, Çankırı, Van ve İran Tebriz’den gelen hocalarımızla Çubuk’un tarihi ve doğal yapısının yanında coğrafi ve canlı yapısını da inceleme fırsatı bulduk. Özellikle Karagöl ve çevresini gezmek bizim için faydalı oldu. Sağ olsun Belediye Başkanı sayın Tuncay Acehan bey de bize ev sahipliği yaparak eşlik etti. Biz de Başkan Acehan’a çalışmalarımızla ilgili bilgi verdik. Coğrafi yapısı, doğası, ormanı ve havasıyla Çubuk Karadeniz’i andırıyor. Buraya gelince Karadeniz’e gitmiş gibi olduk. Bir günde kışı, yazı ve ilkbaharı birlikte yaşadık. Arkadaşlarımız da ziyaretten dolayı çok mutlu oldular.”

Hancı ve öğretim üyeleriyle bir süre sohbet eden Başkan Acehan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x