Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Adliye önünde sinir krizi geçirdiler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 14 emniyet personeli nin adliyeye sevk edilmesinin ardından adliye önünde bekleyen yakınları sinir krizi geçirdi.

 

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında aralarında 4’üncü sınıf emniyet müdürü, emniyet amiri, komiser yardımcısı ve polis memurlarının aralarında bulunduğu 14 kişi adliyeye sevkinde tutuklu yakınalrı sinir krizi geçirdi. Fettullahçı Terör Örgütü, Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda aralarında 4. Sınıf emniyet Müdür ve amirlerinin bulunduğu 14 polis ile ilgili olarak ifadeleri sürerken 4.sınıf Emniyet Müdürü U.A, A.A, Emniyet Amiri S.A, Ç.D, Polis Memurları Ö.Ü, İ.T, Y.Ç, L.B, H.Ş, Y.Ş, S.K, Ö,H, H.K ve H.A’nin Emniyetteki sorgularından sonra Adliyeye sevk  edildi. Yakınlarının Adliye önünde birikmelerine karşılık kimileri hasret giderirken kimileri ise göz yaşlarını tutamayarak sinir krizi geçirdiler.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x