Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Ağır oldu 5-2

Haber71.Net - Google News | Abone Ol


TM KIRIKKALESPOR, DEPLASMANDA MANİSA BBSK’NE 5-2 MAĞLUP OLDU

 

 

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci grupta mücadele eden temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor, deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz sahadan 5-2 yenik ayrıldı.

 

ETKİLİ BAŞLADIK

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci grubun 27’nci haftasında deplasmanda Manisa BBSK’ya konuk olan temsilcimiz TM Kırıkkalespor, karşılaşmaya hızlı başladı. Karşılaşmanın 2’nci dakikasında Sefer’in attığı gol ile başlayan temsilcimiz, 10’uunda dakikada Gökhan’ın golüne engel olamadı 1-1. Beraberlik golünün ardından sonra oyuna tamamen hakim olan ev sahibi Manisa, kanatlardan geliştirdiği ataklar ile tehlikeli oldu.

 

AÇIKLAR VERDİK

Defansında açıklar veren temsilcimiz, karşılaşmanın 24’üncü dakikasında Alper’in golüne engel olamadı ve 2-1 geriye düştü. İlk yarının son dakikalarına gelinirken, ev sahibi takım, özellikle Ali’nin hava toplarında ki üstünlüğü ile farkı 2’ye çıkarmak istedi ancak yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi ve ilk yarı 2-1 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi.

 

TAMAMEN OYUNDAN KOPTUK

İkinci yarıya etkili başlayan ev sahibi takım, ilk yarıda olduğu gibi kanatları etkili kullanmaya başladı. Orta alanda etkisiz kalan temsilcimiz, oyunu kendi yarı sahasında kabul etti. Karşılaşmanın 55’inci dakikasında bu kez sahneye Olcay çıktı ve durumu 3-1’e getirdi. Üçüncü golden sonra oyundan tamamen düşen temsilcimiz, ev sahibi takımın etkili oyununa direnemedi.

 

ALİ ÇOK ETKİLİ OYNADI

Karşılaşmanın 64’üncü dakikasında Ali etkili oyununu gol ile süsledi ve durumu 4-1’e getirdi.  Farkı 3’e çıkaran ev sahibi Manisa, orta alanda oyuna tamamen hakim olması ile birlikte, temsilcimizin defans oyuncuları üzerine gelmeye devam etti. Karşılaşmanın 79’uncu dakikasında Alpcan ev sahibi takımın 5’inci golünü kaydetti.

 

KAPTAN UĞUR ATTI

Karşılaşmanın son 10 dakikasına girilirken, ev sahibi takım daha çok pas yaparak skoru korumak istedi. Karşılaşmanın büyük bölümünü kendi yarı sahasında kabul eden temsilcimiz, uzun toplar ile ikinci golü arardı. Karşılaşmanın 84’üncü dakikasında kontra atak yakalayan temsilcimiz, sağ kanattan gelen ortayı iyi kontrol eden Kaptan Uğur Kütük, iki rakibini çalımlayarak golünü attı 5-2. Karşılaşmada başka gol olmazken, maç 5-2 sona erdi.

 

HABER: BURAK CAN

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x