Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

AĞIR TAHRİK "ZAFER İŞARETİ YAPTILAR"

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Maç boyu taraftarları tahrik eden Dersimsporlular, taraftarları da gererek olayların çıkmasına neden oldular.
GOLÜ ATTI BİZİM TARAFTARLARA KOŞTU
AĞIR TAHRİK "ZAFER İŞARETİ YAPTILAR" - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Henüz 12. Dakikada golü atan Koray Kale Arkasında bulunan Kırıkkalespor taraftarlarına doğru koşarak ve hareket yaparak ortamı gerdi. Skor 1-1 olduktan sonra sol kapalı tribünlerine Dersim Teknik Direktörü Hayati Palancı,  küfür ederek, taraftarları tahrik etti. Tüm bu olaylar üzerine Dersim’in zaman geçirme hareketlerine hakemin sessiz kalması ve takdir haklarının tamamını Dersim yana kullanması ortamı iyice gererken, 94. Dakikada verilen haksız penaltı taraftarları çileden çıkarttı.
BASIN MENSUBUNA SALDIRDI
AĞIR TAHRİK "ZAFER İŞARETİ YAPTILAR" - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Rakibin ve hakemin tahriklerinden etkilenen taraftarlar sahaya az sayıda yabancı madde atarken, 94. Penaltı sonrası Dersim aleyhine tezahüratlarda bulundular. Maç sonrası durup dururken bir basın mensubuna saldıran 3 golün sahibi Koray, Basın Mensubunu onlarca polisin içerisinde darp etti. Olaylar saha içerisinden, dışına da taşarken Dersimli bir futbolcunun kulüp bahçesinden taraftarlara zafer işareti yapması ortamın daha da gerilmesine neden oldu. PKK ile özdeşen zafer işareti yapan futbolcuyu dışarıya çağıran taraftarlar Polisin müdahalesi ile dağıldı.
MAÇKOLİKTE TEHLİKELİ TAHRİK
Maçların yoğun olarak takip edildiği maçkolikte Dersimli taraftarlar, “Türkler Sustu” “Türkler Pert Oldu” gibi yorumlar yaparak ortamı gerdiler. Kürtçe olarak Her Biji Dersim şeklinde yorumlar atan Dersim taraftarları Kırıkkale’ye ve Kırıkkalespor’a küfürler yağdırdılar.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x