Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

AHİKA AKSARAY’DA TOPLANDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Aksaray’da Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) aylık olağan yönetim kurulu toplantısı düzenlendi.
AHİKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Valilik binasındaki toplantıda yaptığı konuşmada,  AHİKA Yönetim Kurulu Başkanlığında 24 Temmuz’da devir teslim yapılarak yönetim kurulu başkanlığının Aksaray Valiliğine geçtiğini söyledi.
AHİKA Genel Sekreterliğine Bekir Varol’un vekaleten atandığını ifade eden Pekmez, “Ajansın, temmuz ayı ara rapor ve çalışma programı tamamlandı. Balon sektör raporu çalışmaları başlamıştır. Geçtiğimiz ayın bir diğer önemli faaliyeti ise göreve yeni başlayan personellere, proje yazma eğitimi, resmi yazı kuralları ve kurum içi eğitimlerin verilmiş olmasıdır.” diye konuştu.
Toplantı 2016 yılı ara faaliyet raporunun sunumu, 2017 yılı çalışma programı ile Kırıkkale ilinde uygulanan Madde Bağımlısı Bireylerin Sosyo-Ekonomik Hayata Entegrasyonunun Sağlanması Projesinin TR71 Bölgesi’nde Yaygınlaştırılması konularının görüşülmesi ile sona erdi.
Toplantıya, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kalkınma Ajansı üyesi illerin belediye, il genel meclisi ve ticaret ve sanayi odası başkanları katıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x