Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

AHILI’LAR AŞURE ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ahılı Köyünde Ahılı Birlik Beraberlik ve Dayanışma Derneği tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle aşure etkinliği düzenlendi.

BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI YAPILDI
Köy meydanında düzenlenen etkinlikte Köy imamı Kasım Yakar, Kuranı Kerim tilaveti ve dualar okudu. Geniş katılımın yaşandığı etkinlikte duaların ardından katılımcılara hazırlanan aşureler ikram edildi. Etkinlikte bir konuşma yapan Dernek Başkanı Tolga Demirdöğen birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini söyleyen Demirdöğen, etkinliğe iştirak eden katılımcılara teşekkür etti.

GENİŞ KATILIM YAĞANDI
Etkinliğe Kırıkkale Eski Milletvekili Kemal Albayrak, Rize Eski Milletvekili İlyas Çakır, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Avukat Ahmet Önal, Yenidünya Vakfı Başkanı Satılmış Aksun, Yönetmen ve dizi oyuncusu Şero Ağa lakaplı Mehmet Emin Eren, Köy Muhtarı Davut Doğan, köylüler ve çok sayıda davetli katıldı. İkramların ardından tadilatı tamamlanarak hizmete açılan dernek binasına geçilerek bir süre sohbet edildi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x