Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Ahlaksız futbolcu kapımızdan giremez

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Metal Kırıkkalespor kulüp Başkanı Metin Karakuş sezon öncesi bir değerlendirme toplantısı yaptı. Karakuş bazı taraftar gruplarının sosyal medya hesabından yaptıkları yorumlarla kulübe zarar verdiklerini söyledi. Karakuş ayrıca transfer döneminde hiçbir ahlaksız futbolcunun Kırıkkalespor kapısından içeri giremeyeceğini söyledi
 
SIKINTI YAŞATIYOR
Türk Metal Kırıkkalespor kulüp Başkanı Metin Karakuş sezon başlamadan kulüpte yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verdi. Basın mensupları ile bir araya gelen başkan Karakuş özellikle sosyal medya üzerinden kulüp yönetimi futbolcular ve teknik kadro hakkında yorum yapan ve mesaj yazanlar nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Karakuş sahte hesaplarla yorum yapanlar paylaşımda bulunan nedeniyle ekonomik olarak da zara gördüklerini söyledi.
 
ZARAR VERİYORLAR
Başkan karakuş “ Hocamız Sadullah Acele ile daha anlaşmadan bir grup taraftar ve sahte hesaplarla yorum yapanlar nedeniyle sıkıntı yaşadık. Hoca’nın kariyeri oynattığı futbol aldığı sonuçlar her şey hakkında yorum yazdılar. Daha geçtiğimiz günlerde anlaştığımız bir futbolcumuz hakkında ağıza alınmayacak hakaretlerde bulundular. Futbolcuların ailesi de bu yorumları okuyor. Futbolcularda şaşırıyor. Ben nereye düştüm diyor. Ayrıca daha görüşme yaptığımız futbolcuyu hemen sosyal medyaya yazarak diğer külüplerin futbolcuları ayartmalarına neden oluyorlar.  Ekonomik olarakta zarar görüyoruz. Çağırıyoruz kendilerini görüşüyoruz, ancak netice değişmiyor. Gerçek Türk Metal Kırıkkalespor taraftarından isteğimiz bu aralarındaki kötü niyetli insanları ayırt etsinler” ifadesini kullandı.
 
DAHA TECRÜBELİYİZ
Türk Metal Kırıkkalespor kulüp Başkanı Metin Karakuş yönetim olarak geçen yıllara göre daha tecrübe kazandıklarını gerek futbolcu transferinde gerekse yönetim anlayışında  yaptıkları kongre ile değişikliğe gittiklerini söyledi.Başkan Karakuş “Türk Metal Kırıkkalespor kulüp Başkanı olmak o kadar kolay değil. Kulübün tüzüğünde değişiklik yaptık. Öyle herkes kafasına göre aday olamaz. Öyle çay ocaklarında kıyıda köşede kulislerle bu iş olmaz. Öncelikle kulübü ekonomik olarak rahatlacak  gerçekten bu işe gönül verecek isimler gelirse yönetimi bırakırız. Bunu defalarca da söyledim. Kıyıda köşede çay ocaklarında yapılan kulislerle yönetim gitmez” ifadesini kullandı.
 
DÜRÜSTLÜK SADAKAT AHLAK
Türk Metal Kırıkkalespor kulüp Başkanı Metin Karakuş transfer döneminde yapılan transferin Kırıkkalespor’a uyum sağlayacak dürüst sadık ve ahlaklı futbolcular transfer etmeye gayret gösterdiklerini belirterek” Türk Metal Kırıkkalespor kapısından ahlaksız futbolcu giremez. Buna izin vermeyiz. Yönetim olarak ta ekonomik nedenler nedeniyle hiçbir futbolcu gitmemiştir. Giden futbolcularımızın özel nedenleri vardı. Bu yüzden gittiler. Ben her zaman söylediğim gibi şerefsiz futbolcularla şampiyon olmaktansa şerefli futbolcularla ikinci olalım” ifadesini kullandı. Başkan karakuş transfer çalışmalarını devam edeceğini belirterek “ Dış transferde 12 isim ile anlaştık. İç transferde 7 futbolcumuzla anlaştık. Önümüzdeki günlerde transfer çalışmamız sürecek” ifadesini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu