Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

AK KADINLAR TÜRKİYE 3.SÜ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı, Teşkilat İçi Sandık Yönetim Kurulları çalışmalarında Türkiye 3.’sü oldu. Kırıkkale Kadın Kolları İl Yönetiminin özverili çalışması Ak Parti Genel Merkezi tarafından da takdirle karşılandı.

 

TAKDİR TOPLADI

Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanlığı, 7 Haziran seçimlerine yönelik yapılan Teşkilat İçi Sandık Yönetim Kurulları çalışmalarında Türkiye 3.’sü oldu. 81 il içersinde Rize ve Kocaeli’nden sonra 3. Sırayı alarak büyük bir başarı elde eden Kırıkkale Ak Kadınlar Ak Parti Genel Merkezi tarafından da büyük beğeni topladı. Ak Parti Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz hafta yapılan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılan Kadın Kolları İl başkanı Nurgül Doğmuş elde edilen başarının titiz, planlı ve programlı çalışmaların bir sonucu olduğunu kaydetti.

 

ONUR VE GURUR KAYNAĞI

Doğmuş, yaptığı açıklamada, ‘Gece gündüz demeden fedakarca yaptığımız çalışmaların başarılı bir şekilde sonucunu almak biz Ak Kadınları gururlandırıyor. Bu başarı bizlerin bu kutlu davaya hizmet etmemiz yolunda daha fazla çalışmamızı sağlıyor. Bu kutlu davanın vizyonu ve misyonu doğrultusunda hareket edip başarılı olmak bizleri onurlandırıyor. Bu zaman kadar yapılan çalışmalarda emeği geçen bütün Ak Kadınlara teşekkür ediyor ve başarılarımızın daim olmasını diliyorum’ dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu