Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

AK Parti çalışmalara başladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara Arena’da düzenlen tanıtım toplantısının ardından referandum startını veren AK Parti Kırıkkale il başkanlığı referandum mesaisine başladı. AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu üyeleri zafer caddesi esnaflarını ziyaret ederek referandum için destek istedi.

 

MİLLETİMİZİN BEKASI İÇİN

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı referandum mesaisine başladı. Ankara Arena’da düzenlenen tanıtım toplantısının ardından Teşkilatları iki günlük Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Eğitim Programına alan İl teşkilatı referandum çalışmalarına başladı. Zafer caddesindeki esnafları ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay,Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Bahadır Kılıç, Teşkilat Başkanı Turan Duruyürek, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Remzi Sazak, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Hüseyin Ceylan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri referandum için esnaflardan destek istedi. 16 Nisan tarihine kadar Evet için sahada olacaklarını dile getiren AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay “Milletimizin bekası, devletimizin 2023-2053-2071 hedefleri için Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini milletimize anlatacağız” şeklinde konuştu.

 

MİLLET EN DOĞRU KARARI VERECEKTİR

Teşkilatın bütün kademelerinin referandum için sahaya indiğinin altını çizen Akçay “İlçelerimizde köylerimizde mahallelerimizde ve şehir merkezimizde teşkilatımızın bütün kademeleri sahada çalışmalarını sürdürüyor. Bu mesele bugünün bir meselesi değil. Bu mesele geleceğin meselesidir. Hedef saptırmaya çalışıyorlar. Bu sistem AK Parti yada Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayip Erdoğan için gerekli olan bir sistem değil. Bu sistem ülkemiz ve milletimiz, ülkemiz ve milletimizin geleceği için gerekli olan bir sistem. Halkımız Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine karşı çıkanların kim olduğuna bakarsa zaten bu sistemin ülkemiz için gerekliliğinin farkına varacaktır. Biz milletimizin sağ duyusuna ve kararlılığına güveniyoruz. Milletimiz en doğru kararı verecektir” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x