Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinKırıkkaleManşetSiyaset

AK PARTİ KESKİN’DE SEÇİM YAPTI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Keskin Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Olağan Kongresi gerçekleşti. Kongre sonunda Zehra Candan Atakul Kadın Kolları Başkanlığına getirilirken, Talip Vural İlçe Gençlik Kolları başkanlığına seçildi.

AK PARTİ KESKİN’DE SEÇİM YAPTI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Zehra Atakul Candan
Ak Parti Keskin Kadın Kolları Başkanı

GENÇLİK VE KADIN KOLLARI
İlçelerde kongrelerini sürdüren Ak Parti Keskin İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kongrelerini gerçekleştirdi. Kongreye Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, İl Başkanı Mürsel Akçay, Merkez ilçe başkanı Enver Kılıç, İl ve İlçe yöneticileri ve kalabalık bir partili grubu katıldı. Kongre sonucunda Gençlik kolları başkanlığına Talip Vural, Kadın kolları başkanlığına ise Zehra Candan Atakul seçildi. Kongrede konuşan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Parti ‘de siyasetin bir dava olduğunu söyledi.

AK PARTİ KESKİN’DE SEÇİM YAPTI - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri2072 PLANLARI YAPILIYOR
Köksal, bu dava için çok çalıştıklarını vurgulayarak, ”Dün olduğu gibi bugün de çalışkan kadromuzla üzerimize düşen tüm görevi yapmaya hazırız. Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde yine AK Parti bayrağını yukarılara taşımak için çalışmalarımıza tüm gücümüzle devam edeceğiz” diye konuştu. AK Parti’ye oy veren seçmenlerin yarısından çoğunun kadınlar olduğunu ifade eden Köksal, 2015’teki seçiminin Türkiye için önemli olduğunu, AK Parti iktidarının 2023 yılına kadar devam edeceğini ve 2072 planlarının yapıldığını kaydetti

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu