Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşetSiyaset

Ak Parti Kırıkkale Teşkilatı Yerel Yönetimler Buluşmasında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yerel yönetimler seçimlerine bir yıl kala Ak Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, geniş katılımlı bir toplantı ile yol haritasının startını verdi. 2019 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve yerel yönetimler seçimlerinin, büyük Türkiye’nin inşasında dönüm noktası teşkil edeceğini her fırsatta dile getiren Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen; “Kırıkkale’de her iki seçimde de hedefimiz çok büyük. Tüm teşkilatlarımızla bu kutlu yürüyüş ve büyük diriliş için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmamız gerekiyor” dedi.

Tam kadro katılım

Ak Parti Kırıkkale İl Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın düzenlediği “İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”na, İl yönetiminin yanı sıra Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir katıldı. Toplantıda; Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol, Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık ve Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin de hazır bulundu. Ak Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme toplantısına Merkez İlçe, İl Kadın Kolları, Gençlik Kolları yönetimleri ile tüm ilçe başkanları eksiksiz katılım sağladı.

Seçimlere hazırız

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen; ‘yüreğinde taşıdığı bileği bükülmez bir Türkiye idealini, tüm gönüllere nakşeden büyük lider Recep Tayyip Erdoğan’ın ardında bir nefer olmaktan ve Kırıkkale’ye hizmet etmekten her daim onur duyduğunu belirtti. Başkan Dağdelen; “Yeni ve dinamik teşkilatlarımızla, 2019’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve yerel yönetimler seçimlerine hazırız. Allah’ın izniyle de Kırıkkalemizde tüm ilçeleri alarak, hedeflediğimiz başarının altına imza atacağız” diye konuştu.

İstikrar varsa güçlü birliktelik olur

Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir ise konuşmalarında, Ak Parti Kırıkkale İl teşkilatlarında sergilenen birlik ve beraberlikten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Milletvekili Ramazan Can, görüşlerini “İstikrar varsa güçlü birliktelik olur, beraberlik varsa ortaya başarı çıkar” sözleriyle ifade etti.

Yatırım ve hizmetler hakkında bilgi aktardılar

Ak Parti Kırıkkale İl Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme toplantısında söz alan belediye başkanları ise ilçelerinde gerçekleştirdikleri yatırım ve hizmetler hakkında bilgi aktardılar. Önümüzdeki döneme dair projeksiyonlarını da teşkilat mensupları ile paylaşan belediye başkanları, beldeleri imar etme yolunda heyecanlarını kaybetmediklerini ifade ederek, “istikrar devam ettiği ve görev verildiği sürece, hizmet etme gayreti içinde olacaklarına” vurgu yaptılar. Antalya Manavgat’ta iki gün süren Ak Parti Kırıkkale kampında teşkilat mensuplarına Yerel Yönetimler Başkanı Savaş Geyik tarafından, İl’de gerçekleştirilen siyasi faaliyetler hazırlanan bir sinevizyon gösterimi sunuldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x