Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BalışeyhDeliceKırıkkaleManşetSiyasetSulakyurt

AK Parti Seçim Startını İlçelerden Verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Seçim Startını İlçelerden Verdi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriGİRMEDİK KAPI SIKMADIK EL BIRAKMADILAR
Adayların belli olmasının ardından seçim çalışmalarına ara vermeden başlayan Ak Parti İl Teşkilatı ve Milletvekili adayları Delice, Balışeyh, Sulakyurt ve Çerikli’ye giderek ilçelerde ve belde de girilmedik kapı sıkılmadık el bırakmadılar.
ÇALIŞMALARA ARA VERİLMEDEN BAŞLANDI
Adayların belli olmasının ardından partililerce önceki gün ses getiren bir karşılama sonrası seçim çalışmalarına ara vermeden başlayan Ak Parti İl Teşkilatı ve Milletvekili Adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Abdullah Öztürk ilçe ve belde gezilerinin startını verdi. Sırasıyla Delice, Çerikli, Balışeyh ve Sulakyurt ilçelerini gezen  Milletvekili Adayları gittikleri yerlerde sevgi gösterileriyle karşılandılar ve ilçelerde ve belde de girilmedik kapı sıkılmadık el bırakmadılar.
AK Parti Seçim Startını İlçelerden Verdi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BÖLGECİLİK İLLETİNİ ÜZERİMİZDEN ATACAĞIZ
Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ise konuşmasında, ‘Ben Keskinliyim, evim barkım, ailem, mezarım her şeyim Keskin’de ve esnafım, yani sizler gibi ilçede ve köyde büyüyen birisi olarak sizleri en iyi ben anlarım. Adaylarımızın ikisini de yakından tanıyorsunuz. Beni ise çoğu kişi tanımıyor. Ama emin olun ben sizin içinizde olacağım ve sizin eliniz ayağınız olacağım. Keskinliyim ama Delice’yi Balışeyh’i, Sulakyurt’u ve Çerikli’yi iyi tanıyorum ve buralarda ticaret yaptığım birçok arkadaşım var. Sizlerin verdiği destekle Allah nasip ederde vekil olursam Kırıkkale’deki bölgecilik denen illeti hep birlikte üzerimizden atacağız. Artık Keskinliyi, Balışeyhliyim diye bir şey yok. Çünkü hepimiz Kırıkkaleliyiz’ dedi.
MELEN PROJESİ HAYALDİ GERÇEK OLUYOR
Öztürk’ten sonra söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can ise konuşmasına geçmiş dönemde Delice, Balışeyh, Sulakyurt ve Çerikli’de Ak Parti davasına hizmet etmiş isimlere teşekkür etti. Can konuşmasında bu bölge için 40-50 yıldır hayal olan Melen Çayı Sulama Kanalı Projesinin programa alındığını müjdesini verdi. Can, ‘Motopomp sistemiyle Irmaktan Çankırı Kalecik üzerinden 60 km’lik bir kanalla su pompalanacak ve Delice ve havalisi sulu tarım yapabilecek. Projesi hazır, ödenek çıktı, çok yakında çalışmalar başlayacak’ dedi. Can ayrıca Akçakavak Barajı ile de Balışeyh ve havalisinde sulama yapılacağının altını çizdi.
BU SEFER YÜZDE 75 OY BEKLİYORUM
İlçe ve belde gezilerinde son olarak konuşan Oğuz Kağan Köksal ise Ak Parti’nin iktidara geldiği andan itibaren önünü kesmeye çalışan güçlerin olduğunu belirterek, ‘Her seçim öncesinde Ak Parti’yi nasıl yıkabiliriz diye çalışmalar yapanlar oldu. Ama Ak Parti öyle güçlü ve kurumsallaşmış bir parti ki her seçimde gücüne güç katarak ve oyunu artırarak seçimlerde alının akıyla çıktı. En son 2011 seçimlerinde Kırıkkale’den yüzde 62 aldı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan2ın Köşke çıkması için yapılan referandumda yüzde 64 aldı. Şimdi önümüzde 7 Haziran seçimleri var. Bu seçim 400 vekil çıkarıp anayasayı değiştirmemiz için çok önemli ve Kırıkkale’den bu sefer yüzde 75 oy bekliyorum’ dedi. Konuşmaların ardından İlçelerde ve belde de Milletvekili adayları esnafları gezdiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu