Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Ak parti teşkilatından sigaraya hayır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak parti teşkilatından sigaraya hayır

Kendisi sigara kullanmayan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, teşkilat üyelerine de Sigarayı Bırakma Gününde sigara bıraktırdı.

EN ÖNEMLİSİ İNSAN SAĞLIĞI

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı üyeleri Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde hep beraber sigarayı bıraktı. Sigara kullanmayan İl Başkanı Nuh Dağdelen’in çağrısına kulak veren partililer bir araya gelerek sigarayı bırakmaya karar verdiler. Partinin il binasında buluşan grup sigara paketlerini buruşturup attılar ve sigaraları kırdılar. Aldıkları sigarayı bırakma kararı hakkında açıklamalarda bulunan İl Başkanı Dağdelen, “Ben sigara içmeyen ve hayatında hiç sigara içmemiş bir insan olarak bütün teşkilatımın da sigarayı bırakması noktasında telkinde bulundum. Onlarda beni kırmayarak sigarayı bırakmaya dair kararlılık gösterdiler. Bugün Cumhurbaşkanımızın, liderimizin ifade etmiş olduğu üzere sigara aynı zamanda pasif içiçiler açısından bir insan hakları ihlali. Bu konuda tüm teşkilat olarak istişare ettik, onlarda artık insan haklarına saygı gösterecekler. Tabi görüntü, koku ve ekonomik eksilerinden önce en önemlisi insan sağlığıdır. Teşkilatımızdaki sigara içen arkadaşlarımız bugün itibari ile sigarayı bırakmış bulunuyor” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x