Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleSiyaset

Ak Partide hedef yine 3-0

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can parti binasında düzenlenen halk gününde seçim çalışmaların değerlendirdi. Milletvekili adayı Abdullah Öztürk’ün de katıldığı toplantıda milletvekilleri 7 Haziran seçimlerinde hedeflerini yine üç milletvekili çıkartmak olduğunu ilçelerdeki gezilerden sonra 2011 seçimlerine oranla daha fazla oy alacaklarını iddia ettiler.
Kurum ziyaretleri başlayacak
Geçtiğimiz hafta içinde Kırıkkale ilçelerine yönelik seri ziyaretler düzenleyen AK Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Milletvekili adayı Abdullah Öztürk parti binasında basın mensupları ile bir araya gelerek çalışmalarını değerlendirdiler. Milletvekilleri halk günü etkinliği nedeni ile parti binasında olduklarını ifade ederek seçim çalışmalarına kamu kurum ziyaretleri ile devam edeceklerini açıkladılar
Yapacaklarımızı değil yaptıklarımızı anlatıyoruz
AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal yine bir halk günü etkinliğinde bir araya geldiklerin ve halkın sorunlarını dinlediklerini belirterek “Geçen hafta içinde tüm ilçelere yönelik bir seçim gezimiz oldu. Tıpkı burada olduğu gibi ilçelerde de partimize büyük ilgi var. Biz ilçelerde parti çalışmalarımızdan söz ederken yapacaklarımızdan değil yaptıklarımızdan söz ettik. Bu seçimlerde de aramıza yeni katılan Abdullah Öztürk kardeşimi meclise taşıyacağımıza ve yine üç milletvekili çıkartacağımızdan hiç kuşkum yok. Yine rekor bir oy alacağız” şeklinde konuştu. Köksal ayrıca Türkiye genelinde hedefleri olan ve yeni anayasa yapacak kadar Milletvekili çıkartacaklarına inandığını söyledi.
Örnek oldu
AK Parti Milletvekili Ramazan Can halk günü uygulamasının Türkiye’de örnek bir uygulama olduğunu söyledi. Meclis çalışmalarından fırsat buldukça halk ile iç içe olduklarını sorunlarını dinlediklerini ve çözüm içinde ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Can “”Halk günü uygulaması ile vatandaşların Ankara’ya kadar gelerek hem zaman ve ekstra masraf yapmaların önledik. Biz parti binasında onlarla bir araya geliyoruz. Problemlerin kısa yoldan çözümü için elimizden geleni yapıyoruz” şeklinde konuştu. Can son olarak 7 Haziran seçimleri ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmedi “ 2011 yılı seçimlerinde aldığımız oyun üzerinde bir oy alacağımıza inanıyorum. İlçe gezilerinde gördük ki bu seçimde 3-0 daha rahat olacak. Biz seçik gezilerimizde ilçelerde yapılan hizmetleri ve eksik kalan ne varsa bundan bahsediyoruz. Vatandaşlarımızla aramızdaki bağın daha da sağlam olduğunu görüyoruz” şeklinde konuştu.
İlçelerde halk günü yapacağım
Ak parti milletvekili adayı Abdullah Öztürk ise seçim çalışmalarını değerlendirdi. Öztürk partinin kuruluş aşamasından bu güne kadar görev aldığını kendisinin Keskin ilçesinde yaşadığını ve Milletvekili olması halinde halk günü uygulamasını ilçelerde de yapacağını belirtti. Öztürk “Ben ilk kez Milletvekili adayı oluyorum. Bundan önce partimin sürekli yanında yer aldım çalışmalarda bulundum. İlçelerde yaptığımız ziyaretlerde gördük ki partimize büyük ilgi var. Buralarda halkımızı tekrar bağrımıza bastık. İktidar partisi Milletvekili daima sorunları çözümü için büyük avantajdır. Muhalefet Milletvekili sorunların çözümü noktasında nemli adımlar atacağına inanmıyorum. Bu seçimlerde 105 bin oyun üzerinde oy alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu