Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Akbal, “Güzel işler için adayız”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası, 7-8 Mayıs tarihleri arasında yeni bir seçim gerçekleştirecek.

 

Üç yıldır başkanlık görevini yürüten Kürşat Gürtemel yasa gereği yeniden aday olmazken genel kurulda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Şeref Akbal’in başkanlığındaki yönetimde Mustafa Özdemir, Engin Avcı, Aynur Kuzucu ve Arap Ali Cengiz kongrede yönetime talip olduklarını açıkladılar.

 

ALTINDAN KALKACAĞIZ

Akbal, “Bildiğiniz gibi seçim süreci yaklaşıyor. Bu seçim süreci içinde seçimin milletimize bize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah hayırlı olur. Bizde ekibimizle beraber, arkadaşlarımızla beraber bu hayırlı yolda hepinizin desteğini istiyoruz. Bu seçimlere bizler inandık, sizlerde bize inanırsanız Allah’ın izniyle yapacağımız işlerin altından kalkacağımıza inanıyoruz.” ifadesinde bulundu.

 

SİZLERİN SAYESİNDE

Birlik ve beraberliğin sağlanması adına çalışma gerçekleştireceklerini söyleyen Akbal, “Bu seçim listesinin karşı da ki arkadaşlarla beraber inşallah iyi bir seçim iyi bir atmosfer projelerin yarıştığı birbirimize hangi konularda destek vereceğiz, konularında yardımcı olabileceğimiz bir seçim olur. İnşallah sizlerin sayesinde bu seçimi alırsak bu olayı sizlerin sayesinde götüreceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

 

BİZİM YANIMIZDA OLUN

Bu bir seçim yarışı kazanırız, kaybederiz, önemli olan hayırlara vesile olmasıdır diyen Akbal, “Biz bu yola hayırlı diye yola çıktık. İnşallah hayırlı olur. Tek isteğimiz sizlerin bizlerin yanımızda olması. Bu mutlu günde hepinizle beraber yapacağımız birçok projemiz var. Hepinize teşekkür ederim” ifadesinde bulundu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x