Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Akçay torpili patlattı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDE BÜYÜK BİR ÇELİŞKİ YAŞANIYOR. TORPİLİN ALASI, KLASI VE HADSİZLİĞİ BİR ARADA…

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaklaşık bir buçuk yıl önce faaliyete geçen personel parmak okuma sistemi, 3 ay önce iptal edildi. Sebebi ise Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Kalem bünyesine görevlendirilen Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’ın eşi Sevgil Akçay’ın zaman zaman işe gelmeyip, parmak basmak istememesi.

 

SINIF ÖĞRETMENLİĞİNDEN MÜDÜR YARDIMCILIĞINA

Kale Ortaokulu’nda normal bir sınıf öğretmeniyken, Namık Kemal Ortaokulu’na Müdür Yardımcısı olarak atanan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’ın eşi Sevgil Akçay, aynı zamanda Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Kalem bünyesine görevlendirildi. Klasını konuşturan ve torpilin alasını yaptıran İl Başkanı Mürsel Akçay, sırf eşi işe geç gittiği yada gitmediği zamanlarda parmak basmamak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde personel parmak okuma sistemini kaldırttı.

 

TAM MAAŞ ALIYOR

Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 3 ay önce faaliyette olan personel parmak okuma sistemi sırf Sevgil Akçay tam maaş alsın diye iptal edilmesi, tüm personel tarafından tepki ile karşılandı. Namık Kemal Ortaokulu’na Müdür Yardımcısı olarak atanan Sevgil Akçay, derse girmeden okula gelmeden tam maaş alıyor. Özel Kalem bünyesindeki görevine de zaman zaman gidiyor ya da hiç gitmiyor. Keyfe keder iş başı yapıyor. Yani parmak basmadan tam maaş alıyor. Nerede bu devlet, nerede bu insanlar?

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu