Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Akçay’dan Düşük Hamle

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HABER-YORUM

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, gün geçtikçe batıyor, kendini bitiriyor. Son olarak Gazetelerimiz Haber71 ve Cihad’ı iptal ettirerek bir çirkinliği daha gözler önüne serdi. Sebebi ise hakkında çıkan haberleri kendine yedirememesi. Madem öyle haberler asılsız veya yalan o zaman kamuoyunu aydınlatmak adına açıklama yapacaksın. Onun yerine gazete iptali ile tepki vererek bir yere varamazsınız, hatta kendinizi acizlikten öteye götüremezsiniz.

 

 

 

Gazetemiz Haber71 ve Cihad’ın son günlerde yaptığı haberler Kırıkkale gündemine bomba gibi düştü. Özellikle Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, hakkında çıkan haberlere dayanamayınca gazete abonelerini iptal etti. Ak Parti il başkanlığına yakışmayacak hareketlerde bulunan Akçay, acizliğini hat safhaya çıkardı. Haberleri yalanlamak yerine susmayı, yani kabullenmeyi tercih eden Akçay, haberlerin doğruluğunu gazete iptalleri ile ispatlamış oldu.

 

 

Cürmü kadar yer yakan Akçay, gazetemiz Haber71 ve Cihad’ı iptal ettirdiği yerler şöyle; Mürsel Akçay’ın mali müşavirlik bürosu, Ak Parti İl Başkanlığı ve YKM Mağazaları. Kırıkkale’de isterseniz tüm eş dostunuzun abonelerini iptal edin ancak halkın gerçekleri görmesini engelleyemez, bizi susturamazsınız. Ak Parti İl Başkanlığı sizin babanızın bahçesi değil. Siz ki gelip geçici koltuk sevdalılarısınız. Yaptığınız usulsüzlükleri, yolsuzlukları yaza yaza biz bıktık. Ancak siz utanmadan devam ettiniz. Hatta acizliğinizi gösterip abone iptali yaptınız. Bizim için hiç önemi olmayan abone iptali, demek ki sizin için çok önemliymiş. 15 TL veremeyecek kadar küçük bir parti mi AK Parti? Yada her gün gerçeklerin yüzünüze vurulması koltuklarınızı mı ırgaladı? Haberler hakkında neden kamuoyuna açıklama yapmıyorsunuz. Bunu da yazalım.

 

 

Siz önce kendi partinizi ayağa kaldırın. İlçe ve merkez teşkilatları dağılmış olan Ak Parti, bugün can çekişiyor. Mürsel Akçay parti içinde ötekileştirme ve ayrıştırma yaparak, tüm teşkilatı karıştırdı. Hatta ve hatta kavgalara sebep oldu. Birçok ilçe belediye başkanı, ilçesindeki Ak Parti başkanı ile kavgalı. Bunun sebebi tabii ki Mürsel Akçay’dır. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti’nin verdiği iftar yemeğinde de büyük fiyasko yaşanmıştı. Son seçimlerde Kırıkkale’de en yüksek oyu olan Bahşılı teşkilatı, iftar yemeğinde ayakta kaldı ve başka bir lokantada iftarlarını açmak zorunda kaldı. Bunların tüm sorumlusu Mürsel Akçay’dır.

 

Memlekete bir çivi bile çakmadan oturduğunuz koltuklar, bir gün size mezar olacak. Garibanın hakkını bugün yersiniz, yerin altında da hesap verirsiniz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu