Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

AKP, oy ve riya üzerine kurulmuş bir zihniyet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun   MHP’nin ölümsüz lideri Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etmesine sert tepki gösterdi. Göçer AK Parti’nin Belediye seçimini kazanmasından sonra yaptı ilk icraatın Samsun yolunda bulunan Alparslan Türkeş Bulvarının ismini değiştirmek olduğunu söyledi
 
ALLAH ISLAH ETSİN
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Seyit Ahmet Göçer Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Tuğrul Türkeş ile birlikte partinin ölümsüz lideri Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etmesine farklı bir tepki gösterdi. Göçer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ak Parti’yi Allah ıslah etmesini isteyerek önemli açıklamalarda bulundu. Göçer Ak parti’nin Kırıkkale’de yerel seçimleri kazandığı ilk dönemde Belediye Başkanı olan Veli Korkmaz’ın Alpaslan Türkeş bulvar’ının isim değişikliği yapmasını hatırlatarak”   Alparslan Türkeş isminden Rahatsız olan AKP zihniyeti Kırıkkale’de ilk iş olarak Samsun yolunda bulunan Bulvardan Başbuğumuzun ismini kaldırmıştı. O dönemin Müptezel Belediye Başkanı .Biz bunları unutmadık . Şimdi de kukla Başbakan Başbuğun Mezarını ziyaret etmiş. Her şeyleri oy ve riya üzerine kurulmuş, bir zihniyet AKP. Allah Islah etsin” ifadelerini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu