Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Akyürek yeniden başkan seçildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ PARTİ 1’İNCİ OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

 

Akyürek yeniden başkan seçildi

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi yapıldı. Kongreye tek aday olarak katılan Mustafa Akyürek il başkanlığına seçildi. Kongrenin Divan Başkanlığını Kırıkkale Eski Valisi, 23. Dönem Mersin Milletvekili, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Behiç Çelik yaptı.

 

PARTİLİLER VE DAVETLİLER KATILDI

Carmine Otel´de gerçekleştirilen İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresine Mustafa Akyürek tek aday olarak katıldı. Divan Başkanlığını İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Behiç Çelik yaparken Bülent Şükrü Altınışık ve Faik Bektur divan üyeliğini yaptılar.

 

KIRIKKALE İLE İFTİHAR ETTİM EDİYORUM

Kongre öncesi kısa bir konuşma yapan Genel Başkan Danışmanı Behiç Çelik, “Kırıkkale 1. Olağan Kongremizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bana bu kongreye katılmam konusunda bir teklif yapıldı. Ben de seve seve kabul ettim. Ben Mersinliyim ama kendimi daha çok Kırıkkaleli addediyorum. Bana gittiğim her yerde Mersinli misin diye sorulmuyor. Kırıkkaleli misin diye soruluyor. Ben de bundan iftihar ediyorum” dedi. Kongrenin açış konuşmasını yapan İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Akyürek, “Kuruluş işlemlerimizin akabinde il teşkilatımızın oluşumu sağlanmış ve teşkilatlanma çalışmalarımız başlamıştır. Partimizi yapılacak ilk seçimlere hazır hale getirmek için teşkilatlanma çalışmalarımızı büyük özenle yerine getirmekteyiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener´in çizdiği yol ve yüklediği misyonu en iyi şekilde halkımıza anlatmak için projeler yapmaktayız. İYİ Parti Kurucu İl Başkanı olarak kişiliğimden ve İYİ Partililiğimde ödün vermeden size yakışır bir hizmet etmek için çalışıyorum. Bütün bu çalışmalardan sonra takdiri size bırakacağım. Partimizin bayrağını biraz daha yukarıya kaldırma gayretiyle çalışan bütün partililerimize teşekkür ederim” dedi.

 

KIRIKKALE TÜRKİYE´NİN BELKEMİĞİ BİR İL

Divan Başkanı Behiç Çelik ise,  “Kırıkkale adeta Türkiye´nin belkemiği olan bir ildir. Küçüktür ama çok etkin bir ildir. Kırıkkale´yi kimse yabana atmamalı. Kırıkkale eskiden Türkiye´nin batısına sürekli göç veren bir ildi. Ben 1996 yılında Kırıkkale´ye vali oldum. Bu ilin nüfusu 425 bindi. Benim vazifem 425 bin insanı kendi toprağında doyan, kendi toprağında geçimini sağlayabilecek durumda yaşatmaktı. Bunu da Allah´a şükür başardım. 2002 yılında da o nüfusla ayrıldım” dedi. Çelik, konuşmasının devamında kongreye katılan partililere İYİ Parti´nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

HABER MERKEZİ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
tarafsız
tarafsız
12 Mart 2018 23:09

Kırıkkaleyi ilçeleriyle 280bin nüfusa düşüren kimler nerde bu 120 130bin insan nereye gitti bu kadar göç olurmu çok fazla hesap versinler yöneticiler 50 bin filan anlarımda 100bin çok fazla göç vermişiz…

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x