Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Alişen İğdeli 77 öğrenci mezun oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Alişen İğde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden mezun olmaya hak kazanan 77 kız öğrenci için okul bahçesinde mezuniyet günü düzenlendi.

 

MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

Milli Eğitim Şube Müdürleri Ümit Yaşar Gürsoy, Erdal Taşkın, okul müdürleri, öğrenci velileri ve kalabalık bir davetlinin katılımı ile gerçekleşen mezuniyet gününde, öğrenciler mezun olmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

YARINLARIN TÜRKİYE’Sİ

Okulun müdür yardımcısı İlhan Kayalak yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimiz, bu güzel eğitim yuvasından ayrılmalarının üzüntüsünü, mezun olmanın da sevincini birlikte yaşıyorsunuz. Bizler de her zaman olduğu gibi bugün de aynı duyguları sizlerle paylaşıyoruz. Bundan sonraki hayatınızda yarınların Türkiye’sine bir tuğla da sizlerin koyduğunu görmek bizim için en anlamlı armağan olacaktır. Yeni bir dönemin umut dolu semalarına kanat çırpmaya hazırlanan sizleri kutluyorum” dedi.

 

MÜZİK EŞLİĞİNDE OYUN

Daha sonra okullarından mezun olan öğrencilerin diplomaları protokol üyeleri tarafından verildi. Öğrenciler, bir anda keplerini havaya fırlatıp, mezun olmanın mutluluğunu müzik eşliğinde oynayarak kutladılar.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu