Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

ALO 191 uyuşturucu ile mücadele

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ALO 191 uyuşturucu ile mücadele

ALO 191 Uyuşturucu ile Mücadele Danışma ve Destek Hattı hizmete açıldı. 7 Gün 24 saat ulaşım yapılabilecek olan destek hattı vatandaşlar faydalanabilecek.

 

ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Uyuşturucu ile ilgili danışma ve destek hizmetlerinin verildiği, kişiye uygun gerekli yönlendirmelerin yapıldığı, bu anlamda vatandaşların uyuşturucuyla mücadele kapsamında danışmanlık hizmeti alabilecekleri bir danışma ve destek hattı olarak 08.07.2015 tarihinden itibaren hizmet vermektedir.”

 

VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRİLDİ

“Önleme, tedavi ve rehabilitasyon mekanizmalarını destekleyerek güçlendirecek şekilde organize edilmiş olan ALO 191 Uyuşturucu ile Mücadele Danışma ve Destek Hattına vatandaşlarımız 7 gün 24 saat ulaşabilmektedir. Bu hizmetten internet üzerinden faydalanmak isteyen vatandaşlarımıza yönelik hazırlanmış olan ” Alo 191 Uyuşturucu ile Mücadele Danışma ve Destek Hattı Web Sayfası” http://alo191uyusturucuilemucadele.saglik.gov.tr ” alan adıyla kullanıma açılmıştır.”ifadeleri kullanıldı.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x