Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinKırıkkaleManşet

Altınışık’a Veda

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin eski Belediye Başkanı Bülent Altınışık´ın babası, Keskin eşraflarından, iş adamı Keskin ilçesinin eski Belediye Başkanı olarak bilinen Celal Altınışık, hafta sonu Keskin Merkez Çarşı Camii’nden kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Keskin ilçesinin önemli isimlerinden ilçe eşraflarından, iş adamı ve ilçenin eski efsane belediye başkanı olarak bilinen, Keskin eski Belediye Başkanı Bülent Altınışık´ın babası Celal Altınışık vefat etti.  Merhum Altınışık, hafta sonu Keskin Merkez Çarşı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

KORAY AYDIN KATILDI

Ölümüyle birlikte sevenlerini derinden üzen baba Celal Altınışık, Keskin Aile Mezarlığı’na defnedildi. Altınışık’ın cenaze törenine, MHP Genel Başkan Adayı olan Koray Aydın, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Eski Milletvekili Kemal Albayrak, MHP eski milletvekili Seyit Ahmet Göçer, siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile Altınışık ailesinin çok sayıda eş, dost ve akrabası katıldı.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Ailenin en büyük ferdini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Altınışık ailesi adına Bülent Altınışık taziyeleri etti. Merhum baba Celal Altınışık, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Altınışık´ın vefat haberi Kırıkkale ve Keskin´de derin üzüntüye sebep oldu.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x