Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Altuntaş, vatandaşın sorununu dinliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş, ilçe merkezinde faaliyet gösteren çarşı esnafını ziyaret etti. Esnafın istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam Altuntaş, istek ve taleplerin imkanlar nispetinde çözüldüğünü söyledi.

 

SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

İlçe Kaymakamı Önay Altuntaş, beraberinde Yazı İşleri Müdürü Mümtaz Erdurucan, Jandarma Komutanı Selçuk Yalçın, Emniyet Amiri Necmettin Oktay ile birlikte İlçe merkezinde çeşitli branşlarda faaliyet gösteren esnafları ziyaret ettiler. İlçe esnaflarının hal ve hatırlarını soran kaymakam ve beraberindekiler zaman zaman da vatandaşlarla da sohbet ederek istek ve taleplerini dinlediler. İlçe esnafının ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İlçe Kaymakamı Altutaş, istek ve taleplerin imkanlar nispetinde çözülmeye çalışılacağını, çözüm üretemediklerini de Valilik kanalıyla ilgili kurumlara yazılarak takipçisi olacaklarını söyledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x