Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Amacımız milli birlik ve beraberlik

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği(MİDDER) Kırıkkale Şube Yönetimi gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Şube Başkanı Ali Rıza Koçoğlu, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

GAZETEMİZE ZİYARET

15 Temmuz hain darbe kalkışması sonrası kurulan ve vatan, millet, şehit kanlarıyla sulanan aziz toprakları koruma mücadelesi amacıyla kurulan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği(MİDDER) Kırıkkale’de şube çalışmalarını tamamladı. Şube Başkanlığına Ali Rıza Koçoğlu getirilirken, dernek çalışmalarına başladı. Tanışma ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret eden MİDDER Kırıkkale Şube Başkanı Koçoğlu, ziyarette gazetemiz imtiyaz sahibi Ragıp Cihat Mencet’e çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mencet, MİDDER yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Yönetim kurulu oluşturma çalışmalarını tamamladıklarını belirten MİDDER Kırıkkale Şube Başkanı Ali Rıza Koçoğlu “15 Temmuz Darbe Girişimine dikkat çekerek milli birlik ve beraberlik konularında farkındalık oluşturmak, demokrasi şehitlerinin emanetine sahip çıkmak ve anılarını gelecek nesillere taşımak amacıyla kurulan derneğimizin Kırıkkale şubesi olarak çalışmalarımıza başladık. Dernek olarak milli birlik ve beraberliğine önem veren, bu birliğin tesis ve temini için uğraşan sivil toplum kuruluşu olarak kurulduk. İnsanların siyasi görüşleri etnik kökenleri ne olursa olsun bu ülke sınırları içerisinde yaşayan, kendini Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bir bireyi olarak gören herkese kapımız sonuna kadar açık” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x