Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Amacımız Sektörü Büyütmek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Kırıkkale’de faaliyet gösteren et sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Yılmaz, “Sektörü, tüm paydaşlarımızla birlikte yöneterek büyüteceğiz” dedi.

 

YÖNETMEMİZ GEREKİYOR

Tarım sektörünün yanı sıra, hayvancılık faaliyetlerinin de geliştirilmesi amacıyla çalışma gerçekleştiren Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, “İlimizin hayvancılık alanında mevcut potansiyelinin mutlak suretle arttırılması gerekir. Sektörü oluşturan tüm paydaşlarla işbirliği içerisinde, ortak akıl çerçevesinde birlikte yöneterek büyüyeceğimiz fikri çok önemlidir. Kurumsal olarak bakanlığımız vizyon ve misyonu ışığında ilimiz hayvancılığı adına üzerimize düşen görev ve sorumlulukların takipçisiyiz, çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor ancak istikrarlı, sürdürülebilir bir gelişim ve kırsal kalkınma için bu sektörü oluşturan tüm yapı taşlarının yani tüm paydaşların aynı anda aynı hedefe yönelmiş olması gerekir”

 

İNCELEMELERDE BULUNDU

Sözlerini sürdüren Yılmaz, “Bu sektörü tüm paydaşlarımızla birlikte yöneterek geliştireceğiz. İlimiz ve Ülkemiz düzeyinde hayvancılığının kapsamlı analizini çıkararak çalışmalara yön vereceğiz” ifadesinde bulundu. Müdür Yılmaz, toplantı sonrası beraberindeki heyetle birlikte Karakeçili ilçesinde faaliyet gösteren büyükbaş hayvancılık işletmesinde incelemelerde bulundu.  Yılmaz; “ilimiz hayvancılığını ve buradan yola çıkarak Ülkemiz de hayvancılık sektörünün sorunlarını tüm yönleriyle, detaylı şekilde inceleyerek paydaşlarımızla değerlendirdik” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x