Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

AMASYA’DA KIRIKKALE’Yİ KONUŞTU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında Amasya’da düzenlenen İl Belediye Başkanları toplantısına katıldı. Saygılı toplantıda Kırıkkale ile ilgili bir dosya sundu. Kırıkkale ile ilgili görüşmelerde bulundu.

 

BELEDİYELERİN ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI

3 gün süren toplantıda Belediyelerin yaptığı çalışmalar, projeler, sorunlar ve çözüm yolları konuşuldu. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı toplantıya Kırıkkale Belediyesinin çalışmalarını ve projelerini anlatan dosya ile katıldı. Toplantıda ilk gün yapılan oturumda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu konuşma yaptı.

 

İSTİRAŞARE VE DEĞERLENDİRME

İkinci gün yapılan oturumda ise İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce sunum yaptılar. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı toplantının 2. Gününde Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı toplu açılışlar, halka seslendiği meydan konuşması ile ziyaretlerine bizzat eşlik etti. Toplantı 3. Gün yapılan şehir turu ile birlikte sona erdi. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı toplantı esnasında İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ve diğer bakanlar ve katılımcılar ile Kırıkkale üzerine önemli görüşmelerde bulundu. 3 gün süren toplantıda Medeniyet tasavvuruna dayalı şehircilik anlayışının tesisi yeni Türkiye’nin inşasında yerel yönetim çalışmalarının daha etkin ve verimli hale getirilmesi ve şehirlerin restorasyonu ile ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu