Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Ambul 7 Haziranda Sönecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale’de seçim bürolarının açılışlarını geniş katılımla yaparak iktidara mesaj gönderdi;

Ambul 7 Haziranda Sönecek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriAMPUL 7 HAZİRAN’DA SÖNECEK
Dönem Milletvekilliği seçimi çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale’de seçim bürolarını görkemli törenlerle açtı. Miting gibi açılışta konuşan MHP adayı Seyit Ahmet Göçer, iktidarın her şeyi tozpembe göstermeye devam ettiğini belirtirken, Milletvekili adayı Halil Öztürk’te Cumhurbaşkanının mitingine atıfta bulunarak “Ampul 7 Haziran’da patlayacak” diye konuştu.

KOL KOLA GİRDİLER
MHP Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ve Halil Öztürk’ün seçim büroları hafta sonu düzenlenen törenle açıldı. İlk olarak MHP İl Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Halli Öztürk, Merih Karayol ve partililer kol kola girerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Daha sonra partililer Seyit Ahmet Göçer’in seçim bürosuna geçtiler.  Burada kurulan platformda partilileri selamlayan Milletvekili adayları birer konuşma yaparak birlik beraberlik mesajı verdiler.

Ambul 7 Haziranda Sönecek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriİLİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
MHP’nin adayı Seyit Ahmet Göçer, konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizden ve son günlerde yaşanan gelişmelerden bahsetti. İlimizde işsizliğin yüzde 6’dan 12’lere çıktığını belirten Göçer, ilimizin her geçen gün göç verdiğini, AK Parti hükümetinin de ilimize yaptığı ciddi bir yatırımın olmadığını söyledi. ‘Her şeyi tozpembe gösteriyorlar’ diyen Göçer, “Ama ortada hiçbir şey yok. AKP döneminin sonu ülkemiz için karanlık bir dönem. Bu dönemden kurtuluşun tek çaresi MHP. Milletten gerçekleri saklayarak bu güne gelen iktidar bundan sonra hep gerçeklerle yüzleşecek. Biz sizlere güveniyoruz. Sizlerin güveni asla sarsmayacağız. İlimiz için elimizden gelen hizmeti yapacağız”

Ambul 7 Haziranda Sönecek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriAKP 7 HAZİRAN GÜNÜ YIKILACAK
MHP Milletvekili adayı Halil Öztürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize geldiğini ve 71 adet projenin açılışını yaptığını söyleyerek, “Ortada 71 proje yok. Sadece Nur Camii var. Bu miting için devlet bütün imkanları kullandı. Kırıkkale’de merkezi hükümet ve yerel otoriteler imkanları kullanarak meydana 5 bin kişi ancak sığdırdı. Bunun da bin 500’ü sivil polis, bin tane çevre illerden gelen insanlar. 98 otobüs 117 minibüs 200-300 civarında taksi. Kırıkkaleli olarak yaklaşık 3 bin kişi vardı meydanda. Bunlarında yarısı taşeron işçi, yarısı sosyal yardımlaşma yararlanan kişi. Gerçek sayı iki bin kişidir. Gördüğünüz gibi korku imparatorluğu bu kadar insan toplayabiliyor. AKP şokta.  AKP 7 Haziran günü yıkılacak. Ampul 7 Haziran’da patlayacak” ifadesini kullandı.

Ambul 7 Haziranda Sönecek - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriDOSYALARI KAPLADI
MHP Milletvekili adayı Merih Karayol 13 yıldır iktidar olan AK Parti’nin Kırıkkale’ye hiçbir faydalı işi olmadığını söyleyerek, AK Parti hükümetinin yapamadığı hizmetleri alt alta yazdıklarını dosyaları kapladığını belirtti. Karayol, “Dün Nur Caminin açılışını yaptılar. Nur camini yapılmasında büyük emeği olan insanları törene davet etmediler. Bakın bu cami için alış veriş merkezinden aldıkları kiralar ve topladıkları yardım parası 100 trilyonu buluyor. Camiyi 35 trilyona yaptırdıkların söylüyorlar. Kalan para nerede? Bunun hesabını soracağız” dedi. Burada yapılan konuşmalardan ardından adaylar ve partililer aday Halil Öztürk’ün seçim bürosuna geçtiler. Burada aday adayları birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından Öztürk’ün seçim bürosu kesilen kurdele ile açıldı.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu