Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

Ambulans sürüş teknik eğitimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Servis şoförlerine hizmet içi eğitim verdi. İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Kırıkkale’de 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunda vakaya ulaşım oranının yüzde 96 olduğunu söyledi.

 

DEVAM EDECEK

Kırıkkale-Samsun karayolu üzerinde bulunan bir tesiste yapılan eğitimde personele araç mekaniği, basit arızaların tanımlanması, araç güvenlik sistemleri, ambulanslarda hız problemleri, araç kontrolü, takip mesafesi, trafikteki özel durumlar, ambulanslarda siren, ışık kullanımı konuların teorik ve uygulamalı anlatıldı. Eğitim sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, Kırıkkale’de 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunda vakaya ulaşım oranının yüzde 96 olduğunu söyledi. Uzun, 5 eğitmen ve 17 personelle gerçekleştirilen eğitimin çok başarılı olduğunu ifade ederek, “Türkiye genelinde acil sağlık hizmetleri sunumunda bu tür eğitimlerin önemini bir kez daha anladık. Eğitimlere Kırıkkale 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görev yapan tüm personelin, güvenli sürüş teknikleri için gerekli olan bilgi ve becerilere ulaşması sağlanıncaya kadar devam edilecektir.” diye konuştu. AA

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu