Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Amerikan Kültür’de erken kayıt avantajı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin ilk yabancı dil kursu olma özelliğini taşıyan Amerikan Kültür Dil Okulları Kırıkkale Temsilciliği, Eylül’de başlayacak olan eğitimlere erken kayıt avantajlarının olduğunu açıkladı. İngilizcenin 4 seviyede eğitim verildiğini belirten Kurucu Müdür Ahmet Uçan, 2 seviye alana 2 seviyenin bedava olduğunu söyledi.

 

YABANCI ÖĞRETMEN DESTEKLİ EĞİTİM

Kırıkkale’nin ilk yabancı dil kursu olma özelliğini taşıyan Amerikan Kültür Dil Okulları 14 kişilik sınıflarda görsel destekli eğitim alacak olan öğrenciler, yabancı öğretmen destekli eğitim görecek. Sınıflarda bulunan akıllı tahta ile eğitimlerini daha verimli alacak olan öğrencilere ücretsiz materyaller dağıtılacak.

 

2 ŞUBE İLE EĞİTİMLERE DEVAM EDİYOR

Hürriyet Caddesi Ersoylar İşhanı 4. Katta ve Yenişehir’de bulunan iki şubesi ile hizmet veren Amerikan Kültür Dil Okulları Kırıkkale Temsilciliği, Eylül’de başlayacak olan eğitimlere erken kayıt avantajları veriyor. Erken Kayıt avantajları hakkında ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Amerikan Kültür Dil Okulları Kırıkkale Temsilcisi Ahmet Uçan, “Kırıkkale’nin ilk ve tek dil okulu Amerikan Kültür Dil Okulu 2 seviye alana 2 seviyede dil okulu olarak ücretsiz veriyoruz” dedi.

 

AMERİKA’DA EĞİTİM FIRSATI

14 kişilik sınıflarda kişiye özel seanslar ile eğitim verdiklerini belirten Uçan, “14 kişilik sınıflarda akıllı tahta ile eğitim veriyoruz. İngilizce seviyesine ve kişinin zamanına uygun ders programları hazırlıyoruz. Dil okulumuzda konuşma odaları, ücretsiz materyal, yabancı hoca destekli konuşma kulüpleri ile İngilizceye renk katıyoruz. Ayrıca okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizi Amerika’ya ve diğer Avrupa ülkelerine götürüyoruz. Bu yıl 40 öğrencimizi Amerika’ya götürdük”

 

CANLI OLARAK EĞİTİM

Amerika’ya götürülen öğrencilere Amerika’da iş imkanı da verildiğini belirten Uçan, “Öğrencilerimiz hem çalışıp hem de gezme fırsatı buluyorlar. Dil eğitimlerini yerinde görerek öğrenme fırsatı buluyorlar. Bu yıl öğrencilerimiz Facetime ve Whatsapp üzerinden Amerika’da ki öğretmenle canlı olarak eğitim alacaklar. Böylece Amerika’da yeni arkadaşlar edinmiş olacaklar ve canlı olarak eğitim almış olacaklar” diye konuştu. Amerika’nın yanında öğrencilerin isteği üzerine Polonya, Portekiz ve İspanya gibi daha bir çok ülkeyi gezme imkanı da sağlayan Amerikan Kültür Dil Okulları Kırıkkale Temsilciliği ayrıca İngilizcenin yanında Almanca, Arapça, Fransızca gibi dil seçenekleri de sunuyor.

 

AMERİKAN KÜLTÜR DİL OKULLARI

Uçan, “Kurumlarımız, uygulanan yüksek kalite standartları sayesinde; 2011 Yılı Avrupa Birliği Kalite Ödülünü, 2010-2011-2012 Yılları, üç yıl üst üste, Tüketici Kalite Ödüllerini almaya hak kazanmış ilk ve tek dil okuludur. Amerikan Kültür Yabancı Dil Kurslarında uygulanan Avrupa Dil Portfolyosu, Avrupa Dil Konseyi tarafından akredite edilen Türkiye’deki ilk ve tek eğitim sistemidir. Öğrencilerimize eğitimleri sondasında verdiğimiz sertifikalar Uluslar arası geçerli sertifika veriyoruz” dedi. Yaşam boyu garanti konusunun altını çizen Uçan, “Öğrencilerimizin eğitimleri bitse bile yaşamları boyunca onlara eğitim desteğimizi sağlamaya devam ediyoruz. Yani öğrencilerimize yaşam boyu garanti veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber-Foto: Burak Can

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x