Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Anadolu Kırıkalespor yarın Kırıkkale’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anadolu Kırıkkalespor Başkanı Muharrem Aslıyüce, Anadolu Kırıkkalespor Genel Sekreteri Alper Özgü ile Yönetim Kurulu üyesi ve Haber71.net İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir’i makamında ziyaret etti.

ANTRENMAN İÇİN TESİS SÖZÜ
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir’i makamında ziyaret eden Anadolu Kırıkkalespor Başkanı Muharrem Aslıyüce, Anadolu Kırıkkalespor Genel Sekreteri Alper Özgü ile Yönetim Kurulu üyesi ve Haber71.net İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet, Anadolu Kırıkkalespor’un 17 Ekim 2017 Salı (yarın) akşam saatlerinde Kırıkkale’de kalmaya başlayacağını belirterek, antrenman yapılması için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olan Yenişehir Sentetik sahayı kullanmak istediklerini belirttiler. Spor’un bir şehir için öneminden bahseden Müdür Yıldırım, bütün tesislerin Anadolu Kırıkkalespor’a açık olduğunu istenildiği zaman kullanılabileceğini ifade etti.

VALİ HAKTANKAÇMAZ’DAN ALLAH RAZI OLSUN
Yaşanan olumsuzluklardan bahseden Kulüp Başkanı Aslıyüce, Anadolu Kırıkkalespor’un kalacak yer sıkıntısı olduğunu ve Yenişehir’de bir apart tutulduğunu, ilerleyen zamanlarda ise diğer olumsuzlukların başta Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Yıldırım ve Kırıkkalespor sevdalıları tarafından el birliği ile üstesinden gelineceğini ifade etti. Olumsuzlukların çözümünde özellikle Vali Haktankaçmaz’ın büyük bir çabası olduğunun altını çizen Aslıyüce, “Valimiz Mehmet İlker Haktankaçmaz’dan Allah razı olsun. Sorunlarımızla sürekli ilgileniyor. Az önce valimiz ile birlikteydik ve yine bir sorunumuzun çözümü için girişimlerde bulundu”

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Sporun insanların yüzünü güldürdüğünü ve bir şehir için en önemli tanıtım araçlarından biri olduğunu vurgulayan Müdür Özdemir, Profesyonel ligde oynayan bir takımın şehrin gelişmesinde ve tanınmasında büyük rol oynadığını belirtti. Önceki senelerde Kırıkkalespor’un profesyonel liglerde oynadığını bildiğini söyleyen Müdür Özdemir, “inşallah bu sezon da Anadolu Kırıkkalespor profesyonel lige çıkacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü olarak her zaman yanınızdayız. Tesis konusunda birbirimizle iletişim kurarak tesis konusunda sorun yaşamayız” şeklinde koştu.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x