Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

“Anlamakta güçlük çekiyoruz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, Cumhuriyet Gazetesi’ne tepki gösterdi. Torunlu,  karikatürlerin yayınlanmasının mukaddes değerlere karşı saygısız bir tutum olarak değerlendirdiğini söyledi.

 

“TAHRİK ETMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL”

Torunlu, Cumhuriyet Gazetesi’nde yayınlanan Charlie Hebdo mizah dergisinin Türkçe çevrilmesini doğru bulmadığını, bu yapılan yayının Müslümanları tahrik etmekten başka bir amaca hizmet etmediğini kaydetti. Torunlu; “Bir çok ülkede yayınlanmayan ve özellikle de Cumhuriyet Gazetesi’nde güya Peygamber Efendimizin karikatürünü yayınlama cesaretini gösteren köşe yazarlarını protesto ediyoruz”

 

“KİMLERE HİZMET EDİYORLAR?”

Türkiye’de basın özgürlüğünün olduğunu dile getiren Torunlu, “Ancak yapılan yayınlarla mukaddes değerlerimizle hiçbir kimsenin alay ve tahkir etmeye hakkı yoktur. Bu derginin tamamını Türkçe ’ye çevirmekle Cumhuriyet Gazetesi’nin kimlere hizmet ettiğini anlamakta güçlük çekmekteyiz” dedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu