Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BahşılıGündemKırıkkaleManşet

Anneler Gününde yaşlı kadını sevindirdiler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesinde Belediye Başkanı İbrahim Uyar’ın eşi Tülin Uyar, Anneler Günü ziyaretlerinde kendisini yalın ayakla karşılayan yaşlı kadını ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdi.

 

Uyar ve beraberindekiler, Atadönmez Mahallesi’nde yalnız yaşayan 70 yaşındaki Elif Mercan’ı ziyaret ederek, kendisine çorap, terlik ve ayakkabı hediye etti. Anneler Günü dolayısıyla yaptıkları ziyarette Mercan’ı çıplak ayak gördüklerini ve çok üzüldüklerini dile getirerek, “Bu görüntü içimizde büyüdü. ‘İlçemizde böyle ihtiyaç sahibi yaşlılarımız, hastalarımız varsa bizler ne güne duruyoruz’ diyerek, bugün tekrar ilçemizin fedakar kadınları ile evine uğrayıp hediyelerini verdik ve diğer hasta ziyaretlerimizi gerçekleştirdik.” diye konuştu. Elif Mercan ise hediyelerinde dolayı Tülin Uyar’a teşekkür ederek, “Başkanımızdan da eşinden de yaşlılar ve engellilere yardımcı oldukları için Allah razı olsun. Bizim her şeyimizle ilgileniyorlar. Doktora götürüp, ilaçlarımızı alıyorlar, evimizde biten ihtiyaçlarımızı karşılıyorlar.” dedi. AA

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x