Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

Arazi Muhtardan, Okul Milli Eğitim’den

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÖZEL HABER

BURAK CAN

 

Tamgün eğitim planı kapsamında 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında kayıt almayacak olan Tınaz İlköğretim okulunun yıkılıp yerine yeni bir okul inşa edilmesinin isteyen Güzeltepe Muhtarı Halil Polat, araziyi kendisinin bulabileceğini söyledi.

 

BOŞ ARAZİ YOK

‘2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı tam Gün Eğitim Planı’ bilgilendirme toplantısında Tınaz İlköğretim Okulu’nun 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında kayıt yapmayacağını söyleyen Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin’e Güzeltepe Mahalle Muhtarı Halil Polat’tan yeni bir proje sunuldu. Bilgilendirme toplantısında soru cevap bölümünde söz hakkı alan Muhtar Polat, Tınaz ilköğretim Okulu’nun yıkılıp yerine yeni bir okul yapılmasını teklifine Müdür Çetin, okulun merkezi bir alanda olduğunu ve boş arazi olmadığını belirtti.

 

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Arazinin bazı iş adamları tarafından hibe edilebileceğini söyleyen Muhtar Polat, okulun hibe edilecek araziye yapılacağını söyledi. Okulun yıkılıp tekrar yapılmasının öğrencilerin başka okula geçirilmesi ile daha çok problem olacağını söyleyen Müdür Çetin, “Böyle durumlarda öğrencilerimizi de düşünmemiz gerekiyor. Sadece bu okulda değil, geçiş yapacakları okulda ki öğrencileri de zor duruma sokar” ifadelerini belirtmesi üzerine Müdür Çetin, Muhtar Polat’a arazinin Muhtar Polat tarafından bulunup, Milli Eğitim tarafından yapılması teklifinde bulundu. Muhtar Polat ise, Müdür Çetin’in teklifini kabul etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x