Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşetSpor

Arkadaş dayanışması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KÜ BJK KULÜBÜ, AĞRI DİYADİN’E KIŞLIK KABAN, BOT, KIRTASİYE YARDIMINDA BULUNDU

Kırıkkale Üniversitesi BJK kulübü yönetimi Fatih Yıldız, Ferdi Yılmaz, Meltem Dağdelen ve Alperen Yıldız, Ağrı Diyadin Cumhuriyet İlkokulu’nda görev yapan arkadaşları Merve Kalender aracılığı ile maddi durumu iyi olmayan öğrencilere kışlık bot, kaban ve kırtasiye yardımında sulundular.

 

KENDİ HARÇLIKLARI İLE MALZELE ALDILAR

Kırıkkale üniversitesi sınıf öğretmenliği mezunu olan ve Ağrı Diyadin İlköğretim okulunda görev yapan Merve Kalender, maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için üniversite arkadaşlarından yardım isteğinde bulundu. Üniversitede arkadaşları olan Merve Kalender’e Kırıkkale Üniversitesi BJK Kulübü yönetiminde bulunan Fatih Yıldız, Ferdi Yılmaz, Meltem Dağdelen ve Alperen Yıldız arkadaşlarının isteklerini kendi harçlıkları ile Kışlık Bot, Kaban ve kırtasiye yardımında bulundular.

 

YARDIM SEVER İŞ ADAMLARI

Kırıkkale Üniversitesi Kulüp arkadaşlarına yardım etmek isteyen BJK Kulübü yöneticileri, ‘İnsanların Hayırlısı İnsanlara Faydalı Olandır’ pankartları ile Ağrı Diyadin Cumhuriyet İlkokulu’nda okuyan ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimize koşuyoruz. Her türlü kırtasiye malzemesi, kitap, giyim eşyalarına ihtiyacımız var. Sıfır ve temiz eşyaları alacağız lütfen duyarlı olalım’ el ilanları ile yardım programına başlarlar. Sponsor aramalarında Urcan Otomotiv, 06 Metin Nakliyat Ağrıya yardım malzemelerine götürme ve maddi yardımlarını isteyen öğrenciler, bir benzinlik işletmecisi Ağrı’ya gidecek aracın Benzinini teminini üstlendi.

 

DUYARLI GENÇLİK

Öğrenciler harçlıklarından bu yardıma parasal katkıları ile de 250 adet bot,  300 kaban, çok sayıda kıyafet, defter, hikaye kitapları, kalem, silgi alarak kolilere doldurdular. Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri ‘’Kırıkkale ÜniBJK kulübü’ Ağrı Diyadin deki öğretmen arkadaşı Merve Kalender’i arayarak isteklerini temin ettiklerini belirterek en kısa zamanda bu yardımlar ile yanına geleceğini bildirdiler. Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri yaptıkları ortak açıklama “KK Üniversitesinden mezun olan  Ağrı Diyadin’de öğretmenlik yapan Merve Kalender  arkadaşımızın yardım çağrısına tüm arkadaşlarımızla birlik beraberlik yaparak  İnsanların Hayırlısı İnsanlara Faydalı Olandır logolu pankartımızla  kendi aramızda harçlıklarımızdan topladığımız paralarla bot, kaban, kıyafet, kırtasiye malzemeleri aldık bunları koliledik. Ağrı’ya götürmemize de duyarlı 2 sponsor hayırsever esnafımızın sayesinde de götüreceğiz. Gençliğin ne kadar duyarlı toplumumuzun birlik beraberlik içinde olduğunu bu aktivitemizde  gördük. Bize yardım ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

 

Haber-Foto: ARİF ÇAKIROĞLU

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu