Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKarakeçiliKırıkkaleManşet

Asbestli su boruları değişiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Belediyesi ilçenin içme suyunu sağlayan asbestli su borularını değiştiriyor. Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, yaptığı açıklamada, yıllardır asbestli borudan su kullanan Karakeçili halkını bu sorundan kurtarmak için ilçenin su şebekesi hattını değiştirmeye karar verdiklerini söyledi.
 
HAYIRLI OLSUN
Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, yaptığı açıklamada, yıllardır asbestli borudan su kullanan Karakeçili halkını bu sorundan kurtarmak için ilçenin su şebekesi hattını değiştirmeye karar verdiklerini söyledi. Boruların kanserojen madde içerdiğinin bilindiğine değinen Özçelik, “İlçemizde son yıllarda kanser vakalarının yaygınlaşması su şebekesini değiştirmeye mecbur kıldı. İller Bankası tarafından ihalesi yapılan ve 350 günde bitirilmesi planlanın şebeke hattı 55 kilometreden oluşuyor. Halkın sağlığı her şeyden önemli. Boruların değişmesiyle vatandaşlarımız şebekeden akan suyu gönül rahatlığıyla kullanabilecekler, Karakeçili halkına hayırlı olsun” diye konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu