Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Aşı deposu hizmete girdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, Aşı ve Biyolojik Ürünler Soğuk Hava Muhafaza Deposu’nun hizmete girdiğini söyledi.

TASARRUF SAĞLANACAK
İl Müdürü Kırbaş konu hakkında şu bilgiler verdi; “İl ve ilçe müdürlüklerimizde daha iyi hizmet sunabilmek adına çalışmalarımız artarak devam etmektedir. Bu kapsamda il müdürlüğümüze geçen yıl kazandırdığımız gıda muhafaza soğuk hava depomuza ilave olarak bir adet de aşı ve biyolojik ürünler muhafaza odası, elektrik kesintilerinde hizmetin aksamaması için 55 kw lık bir adet jeneratör alınarak hizmete sokulmuştur. Bununla birlikte ısı tasarrufu sağlamak adına oda içleri laminat parke ile döşenmiş, çatı tamiratları bitirilmiştir.

HİZMET ODALARI ONARIMLARI TAMAMLANDI
İlçe müdürlüklerimize ise Sulakyurt ilçe müdürlüğümüze bir adet mantar demonstrasyon odası, Balışeyh ilçemize bir adet arşiv odası, Delice ilçe müdürlüğümüz lojmanları için kalorifer tesisat yenilemesi, lavabo ve tuvalet onarımları halledilmiştir. Bu çalışmalar için Genel bütçe ve Döner Sermayemizden yaklaşık olarak 57 bin TL kaynak kullanılmıştır.

2 AYRI ODADAN OLUŞUYOR
Soğuk hava deposu +4 C ve -18 C iki ayrı odadan oluşmaktadır. Hayvan hastalıkları ile mücadelede aşı ve biyolojik ürünlerin muhafaza edilmesini daha iyi sağlamak  için Müdürlüğümüze kazandırdığımız soğuk hava deposu Bakanlığımız tarafından kurulacak olan uyarı ve izleme sistemine uygun olarak yapılmıştır”

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu