Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Her askerden bir ağaç

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin’de Jandarma Komutanlığı’nda acemi askerlik eğitimini gören 357/1 Kısa Dönem Erler, eğitim kapsamında Jandarma Genel Komutanlığının 175. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle kurulan Hatıra Ormanına Her askerin kendi ağacını dikti
HATIRA ORMANI
Keskin İlçe Jandarma komutanlığında düzenlenen programda Kırıkkale il jandarma Komutanı J. Albay Harun Karabulut, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ve Keskin İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Sinan Burak Kurt’un katıldı Jandarma Genel Komutanlığının 175. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle kurulan Hatıra Ormanına ağaç dikildi.
HER GECEN GÜN BÜYÜYOR
Her askerin kendi ağacını diktiği program erlerle birlikte yenilen öğle yemeği ile sona erdi.  İlk fidanın Keskinli şehit aileleri tarafından dikilmesiyle kurulan “175. Yıl Jandarma Hatıra Ormanı” her geçen gün daha da büyüyerek gelişmeye ve Keskinli vatandaşlar ile gençlere ağaç sevgisi ile çevre bilinci aşılamaya devam ediyor.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu