Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Aşk’ın Limanı Öz FM’de

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Öz FM yeni yayın kuşakları ile dinleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Öz FM de 3 yıldır yayın yapan Hakan Aksan, “Hakanla Aşk Limanı” adlı programı ile dinleyicileri mest etmeye devam ediyor.

DJ HAKAN BÜYÜLÜYOR

Kırıkkale Radyolarının sevilen sesi DJ Hakan 3 yıllık Öz Fm serüvenine devam ediyor. “Hakan’la Aşk Limanı” programı ile geniş bir dinleyici kitlesine hitap eden Dj Hakan, Canlı Yayına aldığı konukları ile yaptığı sıcak sohbetlerle dinleyicilerini büyülüyor. Farklı yayın yapısı ve ses tonu ile dinleyicileri kendisine bağlamayı başaran ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan Dj Hakan Öz Fm’in yeni yayın hayatında daha başarılı olacağını belirterek “Haber, Eğlence, Müzik konusunda Kırıkkale’nin en güzel radyosuyduk. Bugün gücümüze güç katarak çok daha geniş bir kadro ile dinleyicilerimizle buluşuyoruz. Öz Fm daha güzel yerlere geldi çok yakında daha güzel sürprizleri olacağının müjdesini şimdiden verebilirim” ifadelerini kullandı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x