Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Astsubay Kuzucu yaralandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Astsubay Kuzucu yaralandı

Bitlis’in kırsal kesiminde güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyonlar sırasında, PKK’lı teröristlerin daha önce araziye döşediği mayının infilak etmesi sonucu Kırıkkale Çelebi İlçesi Karaağaç nüfusuna kayıtlı astsubay Hulusi Kuzucu yaralandı.
JANDARMA ÖZEL HAREKÂT

Bitlis Valiliği, Yukarıölek Köyü kırsal kesiminde güvenlik güçleri tarafından yürütülen arazi arama-tarama faaliyetleri sırasında PKK’lı teröristlerin daha önce araziye döşediği mayının patlaması sonucu bir astsubayın yaralandığını açıkladı.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

“Bitlis ili Merkez Yukarıölek Köyü kırsalında 13.11.2017 günü saat 09.20 sıralarında bölücü terör örgütü PKK’nın daha önce araziye yerleştirdiği mayının infilak etmesi sonucu Tatvan Jandarma Özel Harekât Tabur Komutanlığında görevli Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Hulusi Kuzucu yaralanmıştır. Kahraman askerimiz Tatvan Devlet Hastanesinde ameliyatı alınmış olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Güvenlik güçlerimiz bölge halkının da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x