Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Atalay,Yargı gerekli kararı verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

“Yargı gerekli kararı verdi”
AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, “Yargı gerekli kararı vermiş oldu buradaki işlemlerin hızlandırılması lazım, yani kendiliğinden yürüyen bir süreç var. ABD’nin tutumu ne olacak, şimdiye kadar henüz bir tavır ortaya çıkmış değil”

AVCI’YA TEBRİK
Atalay’ın konuşmasından satır başları; Hanefi Avcı’nın durumu yargıdaki kurgunun göstergesidir. Hanefi Avcı’ya geçmiş olsun diliyorum, dünkü açıklamalarından dolayı da tebrik ediyorum. Bu sağlam duruşunu devam ettirsin.  TİB bizim dönemimizde oluştuğu ve örgütlendiği için buradaki hukuksuzluklar bizi üzer.

FETHULLAH GÜLEN HAKKINDA KIRMIZI BÜLTEN KONUSU
Yargı gerekli kararı vermiş oldu buradaki işlemlerin hızlandırılması lazım, yani kendiliğinden yürüyen bir süreç var. ABD’nin tutumu ne olacak, şimdiye kadar henüz bir tavır ortaya çıkmış değil.

FUAT AVNİ İLE GÖSTERİLMEYE Mİ ÇALIŞILIYOR?
Böyle düşünmemek lazım, geçen yapılan operasyonu öncede haber vermesi çok büyük bit risk değildir, çünkü emniyet çok büyük bir camia sempati duyan herhangi bir kişi bile verebilir. Bundan sonra biraz daha dikkat edilmeli. Paralel yapı CHP belgeleri veriyor muhalefet de onların papağanlığını yapıyor. CHP bu ilişkiyi yalanlasa da biz onlara il il rapor sunabiliriz. Seçime doğru daha büyük ittifakları göreceğiz. Haluk Koç’un elindeki yalan yanlış torpil iddiası da paralele yapı tarafından verildi.

ÇÖZÜM SÜRECİ
2014 yılında bütün bu komplolara rağmen partimizi hükümetimizi ayakta kalması Türkiye için büyük bir kazanımdır. Çözüm sürecinde Türkiye bu sorunları çözsün, istikrarı en olumsuz derecede etkileyen unsur çözülmeli. Evinizin içini siz düzenlemezseniz dışarıdan birileri enstürman olarak kullanabilir. Zaman zaman duraksamalar olsa da 2009’dan bu yana ciddi mesafe alındı. Irak ve Suriye’nin durumu süreci olumsuz etkiledi. Biz devletin en fazla çözüm iradesi biz de olmalı karşı tarafta zaaflar olduğunu zaten biliyoruz, dolayısıyla çözüm için olağan üstü gayret göstermeliyiz. Aynı zamanda kamı düzenini de çok iyi yürütmek gerekiyor. Karşı taraflar hata yaptığında da  onları uyarıyoruz. 6-7 Ekim’de çok büyük hata yaptılar, bizim de onlara cevabımız çok sert oldu. Demirtaş’ın ve HDP’nin itibarı sarsıldı.

EVE DÖNÜŞ ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR
Herşey rayına oturur. Karşı tarafta dağınıklar var, silahların bırakılması, şiddetin bırakılması ve insanların terörden arınması ve sonunda bu insanların eve dönüşleri için gerekli şartları, altyapılar ve rehabilitasyon çalışmaları yapılacak.

SEÇİMDEN ÖNCE SİLAHLARIN BIRAKILMASI MÜMKÜN MÜDÜR?
Bu kadar yakın zamanda bu gelişmeler yaşanırsa sadece memnun oluruz, yol haritasında bir muğlaklık yok bu yasalarımızda var ve onagöre de çalışmalarımız devam ediyor. (Siz mümkün görüyor musunuz) Neden olmasın İnşallah olur diyorum.

4 ESKİ BAKANLARIN DURUMU
Farazi söylemlere göre bu konuda açıklama yapmam doğru olmaz. Biz komisyon üyelerine vicdanınıza göre karar verin dedik konu Meclis’e geldiğinde de vekiller vicdanlarına göre karar verecek. Bu konuda AK PArti değerlendirme yapmaz.

BİR AYLIK ERKEN SEÇİM OLACAK MI?
2015’te ülkemiz için pozitif göstergeler var. Şuanda dünya ülkelerine göre çok iyi noktadayız. 7 Haziran seçim için iyi bir tarih okullar kapanmıyor, insanlar tatile gitmiyor, sınavlar bir hafta sonra başlıyor. Yapılan anketlerde AK Parti yüzde 50 bandını koruyor”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu