Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Ata’nın huzuruna çıktılar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mustafa Kemal Atatürk’ün anıt mezarının bulunduğu Anıtkabir ziyaret eden Özel Kırıkkale Masal Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri, hem Ata’larının kullandığı eşyaları yakından gördü, hem de tarihi bilgilerin sahibi oldu.

 

MİLLİ DEĞERLERİN ÖNEMİ

Mustafa Kemal Atatürk’ün anıt mezarının bulunduğu Anıtkabir ziyaret eden Özel Kırıkkale Masal Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri oldukça duygulu anlar yaşarken, Atatürk’e ait eşyaları da yakından görme ve öğrenme imkanı buldular. Ziyarette öğrenciler öğretmenler ve rehberler eşliğinde bilinçlendirildi. Kırıkkale Özel Masal Anaokulu Okul Müdürü Sebahat Torunoğlu, öğretmenler ve öğrenciler ile çok anlamlı bir ziyaret yaptıklarını belirterek, “Okulumuzun yaz okulu faaliyetleri kapsamında her zaman arzu edilen ve milli değerlerimizden olan Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün bulunduğu Anıtkabir’i ziyaret ettik” dedi.

 

ÇOK ÖZEL BİR GÜNDÜ

Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ey yükselen nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz” sözlerini hatırlatan Okul Müdürü Torunoğlu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yapmış olduğumuz ziyarette yüzlerdeki tebessüm anlatılmazdı. Kalplerde biraz burukluk, gözlerde heyecan ile ışıltı vardı. Bütün duyguları yaşandığımız özel bir gün oldu” diye konuştu.

 

ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK

“Özel Masal Anaokulu öğrencileri, Türk bayrakları ve kocaman yürekleriyle Atamıza koştu” diyen Torunoğlu, “Anıtkabir ziyaretinde en güzel geçen saatler anlatılmakla tarif edilemez. O anların yaşanması gerekir. Öğrencilerimizin doyamadığı bu ziyaretten çok şey öğrendiler. Kırıkkale Özel Masal Anaokulu olarak milli değerlerimize olan ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x