Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

ATANUR AYDIN’IN REFERANSI DÜNYA İMAMI MI?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Geçtiğimiz günlerde FETÖ Dünya imamı olan Necdet İçel’i “Dünya İmamı Kırıkkale’den Çıktı” başlığı ile gündeme almıştık. Yaptığımız haberin yankıları devam ederken, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın’ın Necdet İçel ile bağlantıları olduğu sosyal medyada konuşulmaya başladı.
HABER YAPMIŞTIK
8 Ağustos 2016 tarihinde “Dünya İmamı Kırıkkale’den Çıktı” başlığı ile haberini yaptığımız Necdet İçel’in Kırıkkale bağlantıları kafaları karıştırmaya devam ediyor. Topal Hoca diye de bilinen ve 1990’lı yıllar da FETÖ nün Kırıkkale’de ki yapılanmasının temellerini atarak, Kırıkkale’nin Fetönün beşiği diye adlandırılmasına sebep olan Necdet İçel’in Kırıkkale bağlantıları sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.
ATANUR AYDIN’IN REFERANSI KİM?
Sosyal medya üzerinden Fetönün dünya imamı olan ve 4 kişilik kemik kadrosunda bulunan Necdet İçel’in İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın’a referans olduğu iddia ediliyor. Kırıkkale’de Necdet İçel’e en yakın ismin Atanur Aydın olduğu ve gizli fetöcü olduğu iddiaları sosyal medyada çalkalanıyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın’ın bu iddialar hakkında hiçbir açıklama yapmaması ve Demokrasi Nöbetlerinde hiç görülmemesi şüphelerin derinleşmesine sebep oluyor.
14 YILDIR GÖREVDE
Türkiye’nin en istikrarlı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olma özelliği taşıyan ve 14 yıldır görevde olan Atanur Aydın’ı koruyanlar merak ediliyor. 14 yılda bir çok kurum müdürleri değişirken ve gelen her siyasi kendi müdürlerinin atamasını yaptırırken Atanur Aydın’a 14 yıl boyunca dokunulmaması kafalar da soru işareti doğuruyor. Vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden Atanur Aydın’ın fetöcü olduğunu ve referansının Necdet İçel olduğunu savunurken Atanur Aydın cephesinden hiçbir açıklama gelmedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x