Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

ATAŞ NEDEN GELDİ?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Önceki akşam Ak Parti de olağan dışı gelişmeler yaşandı. Ak Parti Kadın Kolları Başkanının görevden alınmasından sonra, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olağan üstü bir şekilde Kırıkkale’ye geldi.
YALAN HABER DEMİŞLERDİ
Gazetemizin 30 Temmuz da son dakika verdiği “Kadın Kolları Başkanı Görevden Alındı” haberine kadın kolları yönetiminde bulunanlar “yalan haber” iftirası atarak yalanlamaya çalışmışlardı. Ancak 1 Ağustosta Kadın Kolları Başkanı önce yönetimi ile toplantı yapıp daha sonra da istifasını basın bildirisi ile yayınlamıştı. Bu gelişmeler üzerine toplantıda yaşananlar basına sızmış ve o dakikalarda gece Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısının Kırıkkale’ye geleceği açıklanmıştı.
GERGİN HAVA
Ataş’ın Kırıkkale’ye gelmesi ile birlikte Cumhuriyet Meydanında ki gergin hava İl Yönetiminin yaşadığı sıkıntıyı gözler önüne serdi. Ataş’ın Cumhuriyet Meydanına inmesi ile birlikte İl Yönetiminde yer alan isimlerin gergin tavırları dikkat çekti. İl yönetiminde ki görevli kişilerin Milletvekilini dahi umursamaz şekilde savaşa gider gibi öne geçme çabaları yuh artık dedirtti. Ataş konuşma yaparken il yöneticilerinin yüzünde ki gergin sima dikkatlerden kaçmadı. Konuşmadan sonra İl Yöneticilerinin vatandaşlara karşı saldırgan tavırları, gerilime neden oldu. İtişme ve kakışmanın yanı sıra, küfürlerinde havada uçuştuğu gece de Ataş dayanamayıp “Ayıp oluyor, yapmayın arkadaşlar” demek zorunda kaldı. Rahatsızlığı her halinden belli olan Ataş, Merkez’de bir lokanta da yemek yemeye giderken yolda fikir değiştirdi.
YAZICI GECE GELDİ, DEMİR İSTİFA ETTİ
Daha önce Ak Parti’de Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan yardımcısı gece Kırıkkale’ye bir kere gelmişti. Hayati Yazıcı Genel Başkan Yardımcısı iken, gece Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret etmiş ve ziyareti seyreden günlerde Dönemin İl Başkanı Mehmet Demir istifa etmiş yerine Nuh Dağdelen İl Başkanı olarak göreve başlamıştı. Dünkü ziyaret bu ziyareti akıllara getirirken İl Yönetiminin gergin hal ve tavırları Ak Parti de neler oluyor sorularını akıllara getirdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x