Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür SanatManşetSpor

‘Atasız ati olmaz’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Atasız Ati Olmaz’ projesiyle Kırıkkale’den bin genç trenla Ankara’ya gidecek.

27 ARALIK’TA GİDİYORLAR

Toplumumuzda yer etmiş ecdadımızın günümüz gençliğine hatırlatılması amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı, Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürlüğü tarafından yine farklı bir etkinliğe daha imza atıldı. ‘Atasız Ati Olmaz’ projesi kapsamında Kırıkkale başta olmak üzere binlerce genç, 27 Aralık 2013 Cuma günü saat 18.00’da Ankara Arena Spor Salonu’nda ‘Mehmet Akif Ersoy’u anma programında bir araya gelecek.

‘DAHA İYİ ANLATACAĞIZ’

Programda Ahmet Yenilmez tarafından hazırlanan tiyatro oyunu, Bedirhan Gökçe’nin şiir dinletileri ve Ertuğrul Erkişi ile Uğur Işılak’ın konserleri yer alacak. Program hakkında açıklamalarda bulunan Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, “İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’u bakanlığımız tarafından düzenlenecek olan programda gençlerimize daha iyi anlatma fırsatı bulacağız” dedi.

‘ÖNEMLİ BİR MİSYON ADAMIDIR’

Gençlere yönelik çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Ünlü, “İlkokul sıralarından itibaren hayatımızın muhtelif safhalarında daha yakından tanıdığımız Mehmet Akif Ersoy, millî bir şair olmasının ötesinde millî mefkûremizin tekâmülünde rol oynayan önemli bir misyon adamıdır. Akif, gönlümüzün derinliklerine işleyen ve bizim için çok anlamı olan bir kişidir” şeklinde konuştu.

TRENLE GİDECEKLER

Programa Kırıkkale’den de gençlerin katılacağını söyleyen Ünlü, “Bin gencimiz Cuma günü saat 13.30’da trenle Ankara’ya götürülecek. 20 gence bir öğretmen düşecek şekilde öğrencilerimiz programa katılacaklar. Gençlik merkezimiz tarafından gidecek olan gençlerimize orada Akif’in en iyi şekilde anlatılması sağlanılacak” dedi.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu