Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSon Dakika

Atatürk Bulvarında Trafik Kazası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Atatürk bulvarında gün geçmiyor ki trafik kazası olmasın. Gerek kavurucu sıcakların sürücüleri bunaltması ve gerekse dikkatsizlik nedeniyle çok sayıda hasarlı trafik kazalarının yaşandığı Atatürk bulvarı, adeta kaza bulvarına dönüştü.

Atatürk Bulvarında Trafik Kazası - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriHasarlı kaza
Can kaybının pek görülmediği ancak genellikle hasarlı kazaların yaşandığı Atatürk bulvarında, gün geçmiyor ki trafik kazası görülmesin. Özellikle trafik ışıklarına yaklaşılırken, dikkatsizlik ve sürücü hataları yüzünden meydana gelen trafik kazalarının bir yenisi dün yaşandı. Trafik ışıklarına yaklaşıldığı sırada 06 RHS 71 plakalı aracın fren yapmasını fark edemeyen 71 AS 949 plakalı araç, sürücünün fren yapmasına rağmen önündeki araca çarpmasına engel olamadı. İki araçta da maddi hasarın meydana geldiği kazada, araç sahiplerinin iki taraflı anlaşmalarıyla kısa süreli kapanan trafik akışı tekrar normale döndü.  Dün yaşanan hasarlı trafik kazası, Atatürk bulvarında meydana gelen kazaların ne yenisi nede sonuncusu olacağını gösterdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ilhat
ilhat
31 Ağustos 2014 21:39

BULVARDAN BAŞKA HER ŞEYE BENZİYOR. 2 ŞERİTLİ BULVAR MI OLUR? CADDENİN ADINI DEGİŞTİRMEKLE BULVAR OLMUYOR.

Başa dön tuşu